30

Komentari (30)

spectron
Što nije stavljena kombinacija Barbarez,Rahimić i Z.Bajramović ??? Nego se ovim potezom mažu oči navijačima....fuj,gadi mi se više sve što se repke tiče !
jassony
Ne mogu da vjeruje kolko su botova angazovali da ih brane, ovo Dodik krme debelo poslo svoje botove da sestrica Vicka brane, e nece moci ublehasi sto ste naumili
Dtox
Prodaj se i ti Zlatane za koji dinar vise..
tbra
Glupani pravite samo kontraefekat sa tim nekakvih bojktom, stavrate pritisak i negativnu atmosferu. Pustite ljude da rade i dajte im podrsku.
BaboBih
Znaci ako imamo rezultat, nema veze neka onda malo Begic.. malo Vico ukrade koji milion sebi, neka strpa u dzep ispod stola.. stadioni i slicno nema potrebe ulaganja.. de ti da mi koji rezultat dobar imamo.. mozda da izborimo baraz ispred Ukrajine? A sta ce biti u buduce i ulaganje u fudbal nije toliko bitno. Neka se legende i pravi sportisti ponizavaju a Begic i slicna bagra uzdize i hvali kako su oni dobro odradili posao i zbog njih smo bili u Brazilu! Bravo za komentar, pustit ce mo ljude da "rade" i dalje i dat ce mo im podrsku, jer su itekako opravdali u proslim kvalifikacijama.. ah mene... pardon.. to je sve bilo do trenera ja zaboravio. Zamjenili smo trenera nekog nepoznatog a doveli smo gromadu od imena! Oh yeah!! Sve je sad bolje!!
Ade1987
Smiješan pokušaj saveza da pridobije navijače a jos ćeš smjesnije biti ako Zlatan prihvati da radi sa ovim anonimusom prico sam sa jednim Bugarom kaže osvajo je u Bugarskoj sve kad je gazda kluba kojeg je tad vodio kupio ligu toliko o stručnjaku kojem je Mamic govorio ko ce da igra u Dinamu
samir49
Zlatan je sam trebao biti selektor...jer od nasih bivsih jedino on je skupio staza !
Gari Garinča
Ako prihvati ponudu, onad je i on saučesnik kao i ona bagra Bošnjačka iz IO koja je glasala za tutu Bugarina.
user1599499530
****li te vranjes i baustelci...
Laola
Odlicno. Zlatana "programirati" za novog selektora. Ako Petevu lose krene, odmah imamo selektora.
jassony
Mazanje ociju javnosti, samo bojkot od igraca i sadasnjih i bivsih, navijaca, medija, pa nek igra Vicko i Miske
vence
Kralju sta je to valjalo s Robijem, s Bajevicem i sa svima ostalima osim s Papetom? Jesu li tada cvjetale ruze? Nije bilo tada VICE..jbtga, ne volim ga i ne stitim(navijac sam Veleza), al ispada da je do sada sve bilo krasni i da je dolaskom Vice sve krenulo nizbrdo
jassony
@vence tek ce da krene nizbrdo kad samozvani banjalucki arkan zajase fotelju, a to ce se odraziti i na velez i ostale ekipe (daj Boze da grijesim, al zivi bili pa vidjeli)
19211921
19501911
Pa šta vam je više ljudi,dobro dobili smo selektora,konačno. Hajde sada neka rade,neka pokušaju,pustite ljude,umjesto da im budemo podrška,opet seljaci po svom,pa sta hoćete da nas izbace iz svega mogućeg,nemogu vjerovati! Šta god bilo,sretno momci,nismo dobili Barbareza,ali želim vam sreću,hajde opravdajete ovo! SRETNO
19501911
Aj ti njima objasni to druže,iz****li bi sve što mogu da nemamo ništa,a sve nešto "vole"
user1595066044
Kako providno kupuju mir u "kuči",...
user1605368976
Govana iz NS hoće malo da balansiraju situaciju ,mislim da neće uspjeti.
DolinaHeroja
Burazzzz....neće sigurno, sam porast učestnika pokrenute "peticije" pokaziva da je svim istinskim navijačima prekipilo više!!! Ovo iole normalan čovjek neće prihvatit !!!
GuiliDamou
@DolinaHeroja ne rise molim te, registrovo si se ovde prije 7 dana da trujes komentarima, pises gluposti i izigravas patriotu. Istinski navijac!? Ti si budala jedna opterecena.Koji navijac ima vise pravo od nekog drugog koji BiH u srcu osjeca kao svoju zemlju!? O kakvim ti bojkotima pricas ovdje hajvanu? Izadji na ulicu ako zivis u BiH, u gradu, bilo kom... Tamo ces vidjeti prave probleme majmune! Ispred zgrade imam 10 imigranata svaki dan, ne znam kako da dijete pustim vani, a ti meni ovdje seres o nekom bojkotu fudbala, koji me koliko toliko drzi normalnim u ovom vremenu. Smetaju i meni neke stvari, ali mi da bi mjenjali stvari, odavno smo trebali pokazati mudha na nekim vaznijim zivotnim stvarima koje su nam odavno politicki servirane. Zato shuti i koristi prste da sviras gitaru, klavir ili neki drugi instrument, pametnije bi ti bilo nego da ovde pises nebuloze!
DolinaHeroja
Čiča, nezahvalno je vagati patriotizam između onih koji vole BiH, tu savkom od njih srce jednako kuca, a relevantno je napravit razliku između tog ko redovno "sve" BH repke prati (bez obzira na ishod rezultata) i onog ko je navijač samo kad Bosna pobjedi. A tebi ako lično pokrenuta peticija i protest nezadovoljnih navijača možda smeta, to nemoj meni gurat pod nos, kužiš...a za te privatne frustracije potraži stručnu pomoć. Ako si osjetljiv mojim stavom, stavi masku na oči umjesto na usta :) Još samo jedna mala ispravka, nit sam budala, nit sam opterećen hvala bogu... Ne pljuj gdje ne možeš dobacit.
GuiliDamou
Ma “kozace” ja cu je gledat, pratit i volit a ti mi probaj zabranit! Svoj revolt, ponavljam ti, iskali na ove zbog kojih nema posla, na ove sto nam prodaju mudha pod bubrege svakodnevno i zbog kojih ljudi svakodnevno napustaju drzavu! Mnogo vise problema mi imamo od Peteva, NS BiH i sl... samo sto nemamo mudha i nikad ih necemo imati da na to sve reagujemo!
DolinaHeroja
Izmjeri temperaturu čiča :)
Brazuka
Izdajnik. Kako ga nije sramota, dok je nacija prodana, e moj zlatane jeftin su
Brazuka
Laola
Gdje si komandosu, kazu po Trrskavici i Vlasicu sve cetnicki grobovi, ti ih iz Svedske pobio.
user1603273752
Hahhahahha pa ti si bolestan cuj on izdajnik..boze sacuvaj....dobro mi isza imamo kakvi smo
GuiliDamou
@Brazuka tacno zbog tebe necu vise pratiti reprezentaciju, idem s bojkotom! Bolesnice jedan sutio si ovde kad se mjenjao statut i kad nas je Begic prodavao, sad me zoves na bojkot, sto nisi iso pred savez i digao transparente kad je trebalo, sad mi tu pametujes i glumis patriotu! Prosetaj ti, neces mi ti ovde odredjivat hocul ja pratit reprezentaciju svoje zemlje il necu!!!
to_je_tako
Brazuka pravi dokaz kako izgleda objava jednog običnog de*ila.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.