5

Komentari (5)

Salence
Da da,moli boga Diaz da ga Milan uzme pod ugovor!Na dugom je to štapu.Kao i stotine drugih,jedna dobra,pet pobačaja,jedna dobra,tri nix.Imao je dvije godine priliku da spasi karijeru kod Milana nije nikad sastavio jakih mjesec dana.Neće tu pomoći ni tata Zlatan!
Choda777
Dobar je bio na pocetak sezone,sve dok nije "dobio koronu" i tu je pao sa formom,sramota je kad ti kao desetka kluba sjedis na klupu jer si los,a na tvoju poziciju igra kessie koji je vezni,ili zadnji vezni,mali ima talenat ima brzinu,ali nekad je previse sebican. Mora to bolje ove sezone,jer ako sad nista ne napravi,ja mislim da je to to za njega,niri ce ga Milan otkupit od Reala,niti ce ga Real zadrzat,nego ce ga proslijedit nedje
Salence
Tačno,da.Izvrstan je talenat,okretan,hitar,dobar pas,dribling,ali talenata ima na stotine.Zato i kažem da je imao fantastičnu priliku igrati desetku kod Milana,dvije godine,gdje je igrao kao rezerva pete rezerve kod Real Madrida.Isto kao Theo.Samo što je Theo svoju šansu zgrabio.I Kalulu.I Tonali.I Maignan.I Leao.Može on igrati prosječno,dobro,onako,pola pola,malo bolje,sve je to ok.Ali to nije dovoljno za klub kao Milan,niti za bilo koji jači klub.Samo teret,nedovoljno koristi.Zašto kukaju navijači na Dybalu,Moratu,Rebića....a svi su dobri,i počesto jako dobri?Jednostavno nisu konsekventni,bljesne pa nestane,pa bljesne,pa nestane,i stalno čovjek misli"Sad će,ove sezone kreće punim gasom!"i uvjek bude isto.Septembar odličan,oktobar dobar onda koljeno,pa gležanj,pa rame,pa korona,pa manja operacija biločega,pa povratak na teren u martu.....već viđeno hiljadu puta.Nema tog,"sad će!".Ili jeste klasa,ili nije,i ako jeste svake sezone je.Gledam De Bruynea čitavu njegovu karijeru,dečko je čudo ,pratili smo nekoliko sezona Wolfsburg samo zbog njega,grize ko vuk,još kao klinac,kopa po terenu,gine,sprinta u 85-oj.I sad nije drugačiji.To ii imaš ili nemaš
HarisADP
@Salence telence! Ne moze neko zgrabiti sansu KOME BOG NIJE DAO TALENAT!!! kakav brahim i desetka, ko nebo i zemlja. Ccc cuj da ztrabi sansu ko teo. Eee idiote jedan idiotski, kakve nebuloze pises. TALENAT, MAZGO, TALENAT!
Salence
@HarisADP Harise oko moje,magare malo lajavo,bezobrazno,rekoh ti već,mrš u školu,zašilji olovku,nije ona da se drži iza uha,nauči pravopis,savladaj vještinu komunikacije,nauči nešto o fudbalu, pa se izjasni javno.Ili još bolje-nemoj!Malo je morbidno da ti kao prilično dobar komad netalentovane budaletine pišeš o talentu,i kao i obično lupetaš gluposti koje veze nemaju sa zdravom pameću.Pogotovo ne sa talentom.I opet sam sebi lupaš pluseve...pa ne možeš tako popraviti mišljenje samog sebe o sebi,ne ide to tako.Olovku našilji bitango nekulturna,i moj drugarski savjet bi ti bio da ubuduće nosiš brljicu kad se ktrećeš među narodom.Stavi je sam,nemoj da ti to neko drugi na silu uradi.Nećeš grist',nećeš lajat,a moguće te i neko potapše za nagradu.Bude li tako,od mene dobiješ kost za nagradu.Ajd sad fine,sam sebi stavi minus i mrš u ćošak jedno 20-30 godina,nekulturno bezobrazno nesretno stvorenje.Brahim se piše velikim seljačino mala neodgojena,Theo se piše sa H i isto kao i Diaz velikim slovom.Talenat je u razvoju i djelu nadarenosti svakog čovjeka zastupljen sa maximalno 5%,naučno dokazanano puno prije nego si se ti nesretniče balavi rodio,i kad je 5% govori se o izuzetnom talentu,ostalo je rad.Vrijeme za pun razvoj talenta se odvija do djetetove četvrte,rjetko kad do pete godine,i onda slijedi linearni pad do kraja puberteta.Rad,disciplina koja je tebi vrlo vjerovatno nepoznata,bar što se učenja tiče.Rad oko moje ,rad srećo moja,učenje i rad.Sad-mrš u ćošak!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.