Ibrahimović: Neko zarađuje preko mojih leđa, vrijeme je za istragu!

Ibrahimović: Neko zarađuje preko mojih leđa, vrijeme je za istragu!

E. Oštraković

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović pita se ko je dozvolio FIFA EA Sportu da koristi njegovo ime i izgled u popularnoj igrici.

Ibrahimović je godinama dio popularne video igre, ali sada se prvi put oglasio jer smatra da je bez ikakvog dogovora korišteno njegovo ime i lice u igrici, a da pritom niko nije ni zatražio dozvolu.

"Ko je dao dozvolu FIFA EA Sport da koristi moje ime i lice? Nisam svjestan da sam član Fifpro i ako jesam, tamo sam bez ikakvog stvarnog znanja stavljen nekim čudnim manevarom. I sigurno da nikada nisa dozvolio da zarađujete novac preko mene. Neko zarađuje na osnovu mog imena i lica bez ikakvog dogovora sve ove godine. Vrijeme je za istragu", napisao je švedski napadač.

Ibrahimovićeva objava stigla je nedugo nakon objavljene vijesti da David Beckham postaje zaštitno lice FIFA 21 računarske igrice i da je potpisivanjem trogodišnjeg ugovora zaradio 45 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

GiS
Pametan, kad drugi muzu pare od njih, sto ne bi ni on, ha ja
9 0
user1583752673
Otkud od svih aktivnih fudbalera na svijetu zasititno lice da bude Beckham i jos uzme 45 miliona nidje veze!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi