I veliki Zlatan znao je da bude ponižen i iznevjeren: "Obećao je da me neće prodati..."

Šveđanin o prošlosti i nesretnim momentima

I veliki Zlatan znao je da bude ponižen i iznevjeren: "Obećao je da me neće prodati..."

Edmir Škorić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović (40) priznao je da nije imao adrenalina dok je igrao u Barceloni, te da se kasnije posvađao sa čelnicima Milana.

Ibrahimović je u intervjuu u emisiji "Mi Casa" rekao da je bio frustriran dok je igrao u Barceloni.

"Kad sam bio u Barceloni nisam bio sretan i nisam imao adrenalina. Adriano Galliani me nazvao i rekao: 'Ovaj put se vraćaš u Italiju i igraš za Milan'. On je džentlmen, s njim i s Berlusconijem ponovno sam bio sretan", objašnjava Ibrahimović.

Ipak, kasnije je bilo i nesuglasica sa Gallianijem, kada je odlazi iz Milana.

"Kada sam otišao iz Milana bio sam jako ljut na Gallianija. Nisam razgovarao s njim osam mjeseci. Rekao sam mu: 'Prodaj cijeli tim, ali Ibru ne'. Obećao mi je da me neće prodati, ali mi je na ljeto objasnio situaciju i prodali su me u PSG. I više nisam bio sretan", kazao je igrač koji se ponovo vratio u Milan i sada je jedan od glavnih igrača italijanskog velikana.

Govorio je i o godinama koje slijede, odnosno o svojoj budućnosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vjerujem u sve što radim. Ne znam dokle ću ići, ali pokušavam prelaziti granice. Zašto biti normalan kada možeš biti jači? Zanimaju me neke stvari, poput toga da postanem glumac. Volim adrenalin, ali ništa neće biti kao igranje nogometa. Imam mnogo projekata i planova, ali trenutno sam fokusiran na nogomet", priznaje.

U velikoj i bogatoj karijeri je igrao za Malme, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United i Los Angeles Galaxy.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi