Uspjeh Liverpoola prikazan karikaturom: U glavnoj ulozi su Džeko i Ibrahimović

Uz nasmijane Salaha i Manea

Uspjeh Liverpoola prikazan karikaturom: U glavnoj ulozi su Džeko i Ibrahimović

Eldar Ganibegović

Liverpool je sinoć u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka s 0:2 savladao Inter.

Prvak Italije je imao svoje šanse na ovoj utakmici, naročito je imao inicijativu na početku drugog dijela utakmice, ali onda je preko Firmina i Salaha stigla kazna u 75. i 83. minuti.

Engleski tim je u grupnoj fazi ovog takmičenja ostvario svih šest pobjeda, po dvije protiv Atletico Madrida, Porta i Milana koji je završio posljednji u toj grupi i završio svoj evropski put.

Liverpool je tako u manje od dva mjeseca dva puta slavio na San Siru protiv dva gradska rivala, a Bleacher Report napravio je karikaturu na kojoj se zadovoljni Mane i Salah smješkaju, dok u pozadini stoje ljutiti Edin Džeko i Zlatan Ibrahimović, dvije najveće zvijezde svojih kubova - Intera i Milana.

Također, tu su još na dvije preostale slike Diogo Jota i Virgil van Dijk.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Možda je strip koji prikazuje Jedna osoba

Podsjetimo, revanš utakmica Liverpoola i Intera na rasporedu je 8. marta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Djeko propo, dva penzionera
2 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi