Ko je čovjek pored Zlatana? Ranije su uhvaćeni kako se miluju kao da su ljubavnici, tu je i dokaz!

Scena sa San Sira

Ko je čovjek pored Zlatana? Ranije su uhvaćeni kako se miluju kao da su ljubavnici, tu je i dokaz!

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović se penzionisao na kraju prošle sezone te utakmice Lige prvaka od od ove sezone prati iz svećane lože, tako je i na meču protiv Newcastle gdje se Ibra nalazi u odabranom društvu.

Ibrahimović je u ponedjeljak bio u Milanellu gdje je nastojao motivisti bivše saigrače nakon fijaska u gradskom derbiju protiv Intera kojeg su Rossoneri dobili sa 5:1.

Kamere na San Siru su u nekoliko navrata upratili Ibru kako sa dosta pažnje prati meč protiv Newcastle Uniteda, a mnoge je zanimalo ko je čovjek s njegove desne strane.

U pitanju je igrač s kojim je Ibrahimović prije desetak godina ulovljen u nježnoj sceni tokom njegovog prvog mandata među Rossonerima.

Sve se desilo u Milanellu prije više od deset godina

Riječ je o Ignaziju Abateu, nekadašnjem defanzivcu Milana, koji se nije protivio kada ga je Ibrahimović milovao po licu.

Tada su italijanski mediji dosta pisali o njihovom odnosu, a posebno su bili sarkastični sa naslovima da je Ibra prevario Gerarda Piquea te pronašao novu ljubav.

Oglasi

Trenutak kada Ibrahimović miluje Abatea

Podsjećanja radi, prije prvog dolaska u Milan, dok je bio u Barceloni jedna pikantna fotografija Piquea i Ibre sa parkinga je postala virala i dan danas se priče i piša o njoj.

Inače, Abate je u fudbalskoj penziji od 2019. godine nakon što je ranije punu deceniju nosio dres Rossonera. Po odlasku u penziju ostao je u fudbalu i trenutno je trener Primavere Milana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ostali su Italijan i Šveđanin bh. korijena veliki prijatelji te se i dan danas redovno druže što potvđuje i činjenica da zajedno gledaju meč Lige prvaka.

Njih dvojica su bili članovi generacije Milana koja je 2011. godine osvojila Scudetto, tada je Abate igrao svoj najbolji fudbal u karijeri te je ujedno bio i standardni reprezentativac Italije.

Top Komentari

PoliziaMerda1981
Ibrahimović je u ponedjeljak bio u Milanellu gdje je nastojao motivisti bivše saigrače nakon fijaska u gradskom derbiju protiv Intera kojeg su Rossoneri dobili sa 5:1. Bolesnici jedni isto jao da drogirani pišete članke
0 0
koraj
Cause, ti si bolestan!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi