Crnka zadovoljna, Ibra nasmijan: Kao dječak nije imao šta jesti, sada "običnu" uslugu platio 75 eura

Čuveni napadač nije krio oduševljenje

Crnka zadovoljna, Ibra nasmijan: Kao dječak nije imao šta jesti, sada "običnu" uslugu platio 75 eura

A. Čaušević

Kad je bio dječak zajedno sa svojim ocem Šefikom, Zlatan Ibrahimović, je jedva sastavljao kraj s krajem, međutim sada kao odrastao i porodičan čovjek može sebi priuštiti ono što mogu samo rijetki.

U nekoliko navrata do sada je Ibrahimović ispričao kako u djetinjstvu uglavnom nije imao šta jesti te je zbog praznog frižidera vrlo često znao biti gladan i nije mogao priuštiti većinu stvari kao njegovi vršnjaci.

Ipak, 30-ak godina kasnije, stvari su se značajno promijenile pošto je Ibrahimović poslije fenomenalne karijere postao milioner i može dobiti šta poželi.

Zlatan više ne živi isti život kao obični smrtnici što potvrđuje i izbor njegovog frizerskih usluga koje je može se reći platio sve osim jeftino.

Ibrahimović je za šišanje odabrao salon Elan Sthlm koji je u vlasništvu Siper Faraj i jasno je po fotografiji koju su objavili da su frizerka kao i sam napadač bili itekako zadovoljni.

Oglasi

Šišanje te uređivanje kose u jednom od elitnijih frizerskih salona u Švedskoj košta oko 75 eura, dakle skoro pa 15 puta više nego u Bosni i Hercegovini.

Nakon odrađenog posla Ibrahimović je ostavio i svoj potpis na zidu frizerskog salona što dovoljno govori o tome kakvu popularnost uživa u Švedskoj.

Zlatanu platiti 75 eura za šišanje očigledno ne predstavlja nikakav problem jer vjerovatno ni sam ne zna koliko ima novca. Kad je igrao za LA Galaxy svojim saigračima je jedne prilike rekao da ima i vlastito ostrvo.

"Na kraju utakmice nam je održao govor. Rekao je: 'Ako ste došli ovdje na plažu ili da prošetate Hollywoodom, samo to recite. Imam 300 miliona na računu, vlastito ostrvo i ovo mi zaista ne treba. Prvi koji mi kaže nešto ubit ću ga'", ispričao je njegov tadašnji saigarč Joao Pedro.

Ibrahimović je između ostalih suvlasnik kluba Hammarby, dok posjeduje i svoje terene za padel, sport sličan tenisu koji posljednjih godina dožiljava naglu ekspanziju.

Podsjećanja radi, Ibrahimović se od fudbala oprostio na kraju prošle sezone. Tokom karijere koja je trajal duže od dvije decenije između ostalih igrao je za Juventus, Inter, Milan, Barcelonu, PSG, Manchester United...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi