Zlatan: Mnoge stvari o meni ne znate, raskinuo sam ugovor s klubom na isti dan kada sam potpisao

Izdat će novu knjigu

Zlatan: Mnoge stvari o meni ne znate, raskinuo sam ugovor s klubom na isti dan kada sam potpisao

E. Škorić

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović u oktobru puni 40 godina i proslavit će ga izdavanjem nove knjige o svom životu.

"Već sam vam rekao o svojoj prošlosti, u ovoj knjizi otkrivam sve ostalo", tvrdi napadač Milana koji se u januaru 2020. godine vratio u Italiju i imao je veliki utjecaj na San Siru, vrativši ekipu u Ligi prvaka nakon dugo vremena.

La Gazzetta dello Sport izvještava da će Šveđanin sada objaviti novu knjigu o svom dosadašnjem životu, ali objasnio je da će se razlikovati od prethodnih knjiga.

“Ako vam se svidio Ibra iz Sanrema, naći ćete ga ovdje. Postoje trenuci života i sporta koje nikada prije nisam otkrio. Sa 40 godina želim svijetu otkriti svoje najdublje ja, svoje vrijednosti i stroga životna pravila, trenutke zbog kojih sam postao najbolji igrač na svijetu", poručuje Šveđanin i nastavlja:

“Ali govorim i nepoznate detalje iz svoje karijere. Na primjer, sporazum s klubom raskinut na dan potpisivanja. Da se to nije dogodilo, danas ne bih bio u Milanu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije nekoliko dana je napadač Milana predstavio i službeni trailer za svoj biografski film "Ja sam Zlatan: Film", a film bi trebao izaći u septembru.

U bogatoj karijeri je Ibra igrao za velikane poput Ajaxa, Barcelone, PSG-a, Manchester Uniteda, Intera, Juventusa i Milana u koji se opet vratio. Osvoji je mnoge naslove, ali nedostaje mu i dalje Liga prvaka. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Svaki put kad pomislim najbolji gol svih vremena ili cujem ime Ibrahimovic prvo pomislim na njegov gol koji je zabio engleskoj ne gledajuci prema golu preko ledza. Magija koja se mora cekati hiljadu godina da neko opet izvede.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi