To je to od Zlatana!
Povreda lista mogla bi okončati karijeru 41-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića iako on želi nastaviti karijeru (Foto: EPA)

Kraj sezone, a možda i karijere

To je to od Zlatana!

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović neće se vraćati na teren ove sezone. Pregledi koje je napravio 41-godišnji napadač potvrdili su povredu lista i za njega je sezona okončana. Pod upitnikom je i nastavak karijere.

Zlatan Ibrahimović više neće oblačiti dres Milana. Legendarni napadač nedavno je na zagrijavanju tokom utakmice s Lecceom doživio povredu lista i morao je na dodatne preglede.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CrbmRncgsbG/[/instagram]

Ibra nije dobio dobre vijesti. Jutros je potvrđeno da je povreda teže prirode i da Zlatan gotovo sigurno propušta ostatak sezone u kojoj se nije previše naigrao.

Legendarni švedski fudbaler je većinu sezone propustio zbog operacije na koljenu. Pokušavao se vratiti na teren, odigrao je nekoliko utakmica, ali vidljivo je da su ga godine stigle.

Ukupno je sjajni 41-godišnjak odigrao 143 minute ove sezone u dresu Rossonera i postigao je gol protiv Udinesea. On bi mu mogao biti posljednji u ekipi Milana, ali u karijeri.

Oglasi

Ugovor između Ibrahimovića i Milana ističe na kraju sezone. Izvjesno je da mu klub neće ponuditi nastavak saradnje i vidjet ćemo šta će se desiti s legendarnim napadačem.

Zlatan Ibrahimović je potpuno uništen

Švedska legenda Zlatan Ibrahimović (41) svim silama se želi vratiti na teren, no povrede čuvenog napadača uništavaju. One se nižu jedna za drugom, Ibra više nije isti, a nakon nove koja je došla nedavno Ibrahimović je potpuno shrvan i uništen.

Čuveni napadač je pod ugovorom s Milanom do kraja ove sezone, ali svima je već jasno da Ibra više ne može i da ne može previše ponuditi na terenu.

Povrede su te koje će okončati karijeru švedskog napadača. Nova je stigla nedavno i ona je, prema navodima italijanskih medija, potpuno uništila Zlatana koji je potpuno shrvan.

"Zlatan Ibrahimović je potpuno uništen nakon nove povrede koja bi mu mogla okončati sezonu", piše Gazzetta dello Sport i dodaje:

Oglasi

"Šta poslije? Plaši se završiti karijeru i volio bi nastaviti da igra. Međutim, Milan nije zakazao razgovore s njim i tražit će mlađeg napadača", tvrdi čuveni italijanski list.

Vrlo je moguće da će Ibrahimoviću ovo biti posljednja sezona u dresu Rossonera. Šta će i kako će dalje ostaje nam da vidimo, no očigledno će mu oproštaj od igre izuzetno teško pasti.

Ibrahimović je oduvijek bio simbol žestokog momka koji nema previše emocija. Ipak, sada je potpuno shrvan i uništen i to pokazuje da je na kraju i on samo čovjek od krvi i mesa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, veliku karijeru švedski napadač bh. porijekla počeo je u Malmeu. Na veliku senu je došao u dresu nizozemskog velikana Ajaxa, a zatim je igrao za ogroman broj velikana.

Pored Milana i Ajaxa nastupao je još za Juventus, Inter, Barcelonu, PSG, Manchester United i Los Angeles Galaxy.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Skender
Kakve je sve gluposti izjavljivao trebao je igrati fudbal vjecno kao sto J Bog vjecan. A on je u svojoj gluposti ili idiotizmu izjavljivao da je on to. Nista za svoju domovonu BiH nije uradio. Osim sto osobno nije htio igrati odvracao je i druge igrace iz BiH da ne igraju. Sveu svemu veliki medijski prostor koji mu se daje u BiH je neadekvatan, jer on to po nicemu nije zasluzio.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi