Pojavio se video kojeg ne želi vidjeti niti jedan fan Zlatana Ibrahimovića: Došao je i taj dan...

Je li okončana velika karijera?

Pojavio se video kojeg ne želi vidjeti niti jedan fan Zlatana Ibrahimovića: Došao je i taj dan...

Admin Čaušević

Izašao je na zagrijavanje. Umjesto na teren, vratio se u svlačionicu. Internetom kruži srceparajući snimak Zlatana Ibrahimovića koji može značiti i ono najgore za karijeru Šveđanina bh. korijena. 

Ibrahimović je trebao dobiti određenu minutažu u pobjedi Milana nad Lecceom (2:0), Stefano Pioli je i 41-godišnjeg napadača poslao i na zagrijavanje.

Kada je počeo da se priprema za ulazak za Zlatana je stigao bolan udarac. Osjetio je bol u mišiću lista i jednostavno nije mogao zaigrati.

Nekoliko minuta kasnije je uz pomoć fizioterapeuta sa razočaravajućim izrazom lica napustio klupu te je otišao u svlačionicu.

Ibrahimović nikako ne uspjeva da se riješi problema sa povredama, pauzirao je 10-ak mjeseci poslije operacije koljena, vratio se u februaru, ali nakon toga stigla je nova glavobolja.

Prije utakmice protiv Leccea pauzirao je nekoliko sedmica, tačnije od martovskog reprezentativnog okupljanja i sada kada je planirao da zaigra uslijedio je šok.

Oglasi

Pojedini italijanski mediji već sada špekulišu da je ovo kraj za Zlatana na vrhunskom nivou pogotovo nakon odluke koje su donijeli Rossoneri.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrbmRncgsbG/[/instagram]

Naime, Milan nema nikakvu namjeru da produži ugovor sa Ibrahimovićem i do sada nije održan ni jedan sastanak vezan za nastava saradnje.

I ako bi došlo kojim slučajem do potpisa ugovora bilo bi to za skromnu cifru te sada već legendarni napadač ne bi imao zagarantovanu minutažu niti bi bio u ozbiljnim planovima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon nedavno produženja ugovora sa Oliverom Giroudom plan Rossonera je dovođenje mlađeg napadača koji bi bio zamjena za Francuza te samim tim za Ibrahimovića ne bi bilo mjesta.

Zlatan je do sada nekoliko puta istakao da nema namjeru oprostiti se od fudbala, ali čini se da će ga njegovo tijelo na to prisiliti, u prilog tome idu svega 144 minute provedene na terenu ove sezone.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Convicts
Sta rece nosonja da si ti Bog,nema tebi vise povratka na teren.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti