Jedan od tri Milanova igrača na "ić" uopšte nije prijavljen za Ligu prvaka!

UEFA je potvrdila

Jedan od tri Milanova igrača na "ić" uopšte nije prijavljen za Ligu prvaka!

A. Čaušević

UEFA je potvrdila listu igrača koje su učesnici prijavili za grupnu fazu takmičenja.

U grupnoj fazi Lige prvaka nastupit će nekolicina bh. reprezentativaca, svakako najzvučnija imena su Miralem Pjanić i Edin Džeko, najveće uzdanice popularnih Zmajeva.

Iako je bilo govora da bi mogli napustiti Barcelonu i Inter u ljetnom prijelaznom roku, Pjanić i Džeko su ostali u svojim klubovima te nisu promijenili sredinu.

Dva dana uoči početka grupne faze stigla je potvrda da su veznjak i napadač prijavljeni za grupnu fazu Lige prvaka te će imati pravo nastupa.

S obzirom da se Inter i Baracelona nalaze u istoj grupi zajedno sa Bayernom i Viktroijom Plzen za očekivati je međusobne duele dvije najveće zvijezde Zmajeva.

Za grupnu fazu Lige prvaka prijavljen je i Rade Krunić. Bez obzira što je bh. reprezentativac trenutno povrijeđen Rossoneri planiraju računati na njegove usluge tokom grupne faze.

Inače, od igrača iz Milana čije se prezime završava na "ić" za grupnu fazu nije prijavljen Zlatan Ibrahimović što i nije preveliko iznenađenje.

Ibrahimović se nalazi u višemjesečnom procesu oporavka od teške povrede koljenja i njegov povratak se očekuje tek na startu 2023. godine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Što se tiče Ante Rebića i njegovo prezime se uredno našlo na listi igrača na koje će Stefano Pioli računati u duelima protiv Chelseaja, Dinama i RB Salzburga.

Inače, četvrti bh. reprezentativac u grupnoj fazi će biti Luka Menalo koji se našao na lsti prijavljenih fudbalera zagrebačkog Dinama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

korona
Pa prijavit ce ga na polu sezoni kad se vrati nakon povrede zasto bi ga sad prijavljivo i zauzeo mjesto a ne moze ga koristit 6 mjeseci glupost
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti