)
Na utakmici finala Kupa Švedske Zlatanu psovali na bosanskom jeziku

Ne praštaju mu

Na utakmici finala Kupa Švedske Zlatanu psovali na bosanskom jeziku

Edmir Škorić

Navijači Malmea, kluba u kojem je ponikao Zlatan Ibrahimović, vrijeđali su napadača Milana tokom meča finala Kupa protiv Hammarbyja.

Malmeovi navijači ne praštaju Ibri što je kupio dionice njihovog rivala Hammarbyja i smatraju da ih je izdao, s obzirom da je rođen u Malmeu i tu je i počeo svoju karijeru.

"Prodao si svoj rodni grad kao kesu lješnjaka. J****o ti mater i tvoje porijeklo", poručili su putem transparenta navijači Malmea.

Interesantno, uradili su to na bosanskom jeziku, a što se samog rezultata tiče, Malmo je nakon penala došao do trofeja.

[twitter]https://twitter.com/dukahif/status/1529835036589056002[/twitter]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada govorimo o Ibrahimoviću, on je imao impresivnu karijeru koja još traje nakon odlaska iz Malmea. Igrao je za Ajax, Barcelonu, Juventus, Inter, Manchester United, Los Angeles Galaxy i Milan s kojim je osvojio Scudetto ove sezone.

Trenutno je operisao koljeno i bit će odsutan najmanje pola godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti