Bezobrazni Ibra je opet pokazao svoje pravo lice: "Šta je? Šta ti pričaš?"

Scena sa meča Milan - Salzburg

Bezobrazni Ibra je opet pokazao svoje pravo lice: "Šta je? Šta ti pričaš?"

A. Čaušević

Milan je u šestom kolu Lige prvaka sa 4:0 pobijedio RB Salzburg te prošao u nokaut fazu, dok je Zlatan Ibrahimović susret pratio sa mjesta u blizini klupe za rezervne igrače na stadionu San Siro.

Ibrahimović je osoba o kojoj se mnogo priča posljednjih dana, prvnestvo zbog kontroverznog intervjua za franucske medije kada nije štedio ni novinare ni pojedine igrače poput Kyliana Mbappea.

Šveđanin bh. korijena još uvijek čeka na svoj povretak na terene. To bi se trebalo desiti sredinom januara nakon što se potpuno oporavi od povrede koljena zbog koje je van terena nekoliko mjeseci.

Zlatan je početkom oktobra proslavio svoj 41. rođendan i mnogo je skeptika po pitanju njegovog povratka na terene, međutim legendarni napadač ne odustaje.

"Sada uživam u svakom danu jer kada se penzioniđem ne želim da žalim za bilo čim. Želim se osjećati dobro i dok budem na tom niovu nastavit ću da igram. Sve dok dajem rezutlate, igrat ću", kazao je nedavno Ibrahimović za CNN.

Iako ga tijelo postepeno izdaje s obzirom na godine i brojne operacije koje je imao tokom karijere Ibrahimović čini sve što je u njegovoj moći da se vrati na teren.

Oglasi

Saigračima ne može pomoći na terenu, ali to čini svojim prisustvom pored klupe kao što je to bio slučaj protiv Salzburga, meč kojeg su Rossoneri riješili možda i lakše od očekivanog rezultatom 4:0.

Poslije posljednjeg sudijskog zvižduka kamere su tražile Ibrahimovića da vide njegovu proslavu, ali umjesto toga snimili su njegov izljev bijesa.

[twitter]https://twitter.com/bintYusuf___/status/1588052676520165376[/twitter]

"Šta pričaš ti? Nemoj ići okolo i govoriti da ne igram. Ne smiješ to govoriti. Ako to nisi čuo od mene, ne smiješ o tome govoriti", galamio je Zlatan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ibrahimović se obraća novinaru Alessandru Alciatu koji je prošlog mjeseca pred utakmicu Chelsea - Milan kazao da ukoliko Zlatan ne bude dao pozitivne signale u decembru, onda će se vrlo vjerovatno penzionisati.

Riječi koje je Ibrahimović očigledno dobro upamtio pa je dočekao trenutak da očita lekciju novinaru. Uradio je to na svoj način. Agresivno i bezobrazno.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1639705257
Agresivno i bezobrazno?? I to još novinaru??? Ajiiii , strašno bezobrazno Jao koji ste i vi .. hmmm
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti