Ibrahimović izabrao dvojicu najboljih, a za dečka o kojem svi apladuiraju pita: "Ko je taj?"

Došlo je do nesporazuma

Ibrahimović izabrao dvojicu najboljih, a za dečka o kojem svi apladuiraju pita: "Ko je taj?"

A. Čaušević

Zlatana Ibrahimovića već mjesecima nema na terenu, ali je bez obzira na odlazak u penziju i dalje jako popularan te izaziva pažnju gdje se god pojavi. Ovaj put Šveđanin je govorio o najboljim igračima današnjice. 

Gostujući na forumu sporta u organizaciji Gazzette dello Sport Ibrahimović je prije nekoliko dana upitan o najboljim igračima današnjice.

Ibra je izdvojio dvije najveće mlade zvijezde današnjice, a kada su mu spomenuli dečka na koje niko ne može ostati ravnodušan legendarni napadač je iznenadio reakcijom.

"Mnogo je igrača koji su mi sve svađaju, ali kada su u pitanju igrači o kojim se najviše priča to su Erling Haaland, Kylian Mbappe i Rafael Leao."

Nakon toga je jedan od novinara spomenuo Judea Bellinghama koji briljantno u dresu Real Madrida te je možda u najboljoj formi od svih vrhusnkih fudbalera.

Oglasi

"Ko je taj?", kratko je upitao Zlatan, nakon čega su mu novinari ponovili da je u pitanju Jude Bellingham.

"Izvinjavam se, nisam razumio, on je jak. Bellingham igra veoma, veoma dobro", riječi su kojim se Zlatan pokušao ispraviti kad su mu spomenuli Engleza.

Veznjak Reala je zaista nestvaran ove sezone. Već je na dvocifrenom golgeterskom učinku te je mnogo brže od očekivanog preuzeo kontrolu nad ekipom Kraljeva.

Inače, Bellingham je na pravom putu da osvoji i nagradu Golden Boy koja se dodjeljuje najboljim mladim igračima što će za 20-godišnjaka biti prvo veliko individualno priznanje u karijeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče Zlatana, veoma je blizu novog angažmana i to na nekoj od rukovodećih pozicija u Milanu.

"Razgovarao sam s Ibrahimovićem o preuzimanju moguće uloge u našem klubu. Neko poput Zlatana mogao bi biti važan kao savjetnik i za mene i za pomoć timu svojim liderskim duhom", kazao je u jednom intervjuu vlasnik Milana, Gerry Cardinale.

Top Komentari

Joe17
Ala se on bas voli preseravati, zaista ne kontam lika...!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti