Misteriozna poruka Zlatana Ibrahimovića

Dobro se poznaju

Misteriozna poruka Zlatana Ibrahimovića

S. Mlaćo
Gotova svaka objava na društvenim mrežama od strane Zlatana Ibrahimovića izazove dosta pažnje.

Ibrahimović je velika zvijezda, mnogi ga prate, a tako je bilo i sada kada je objavio zajedničku fotografiju sa Silvijom Berlusconijom.

Berlusconi i Zlatan se dobro poznaju, zajedno su surađivali u Milanu, s obzirom da je ovaj prvi bio vlasnik kluba u prvom mandatu švedskog napadača.

Nakon toga je kupio Monzu koja se takmiči sada u Seriji A.

La storia non si cancella...ed il futuro e' ancora da scrivere... Silvio Berlusconi

Posted by Zlatan Ibrahimović on Tuesday, October 4, 2022

Historija se ne može izbrisati... a budućnost tek treba biti ispisana", napisao je Ibrahimović, te oznacio Berlusconija. Šta je želio da kaže na taj način, zna samo šveđanin bh. porijekla.

Oglasi

Ibrahimović je prije par dana proslavio svoj 41. rođendan. Na svoj rođendan kupio je dva Ferrarija, jedan bijeli i jedan crveni.

Ibrahimović je ovoga puta odabrao Ferrari Daytonu SP3, procijenjen na oko 2,2 miliona eura, te Ferrari 812 Competizione A, procijenjen na preko 550.000 eura.

Iskusni napadač je "poklon" svojim pratiteljima predstavio na jedinstven način. Napravio je kolaž s dva automobila, a u opisu fotografije napisao je: "Sretan rođendan Zlatane!"

Ibrahimović je već odredio plan kada se želi vratiti na teren. Cilj mu je biti spreman 18. januara za utakmicu italijanskog Superkupa kada će Milan igrati u Rijadu protiv Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibra je karijeru počeo još krajem 90-ih godina prošlog vijeka u Malmeu te je jedan od rijetkih koji su uspjeli postići golove u četiri različite decenije.

Nedavno je kazao da će se oprostiti kada se pojavi neki igrač koji je bolji od njega te da do sada nije sreo ni vidio takvog...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi