Ibrahimović danas ima ogroman razlog za slavlje, stigla je i posebna čestitka
FOTO: EPA

Legendarni napadač ne namjerava završavati karijeru uskoro

Ibrahimović danas ima ogroman razlog za slavlje, stigla je i posebna čestitka

H. Zilić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović danas slavi.

Tačnije, popularni Ibra slavi svoj 41. rođendan, a na terenu izgleda kao deset godina mlađe i samo on zna koliko ćemo ga još gledati kao aktivnog fudbalera.

Zlatan je uvijek u centru pažnje zbog svojih nekih izjava, ali i situacija u kojima se nalazi. Često je temperamentan, a ponekad raspoložen i za dobar humor.

Čestitke za rođendan pristižu sa svih strana, a njegov AC Milan je imao najoriginalniju čestitku.

"Kratko rečeno, jedinstveno", poručili su iz redova Rossonera Zlatanu, aludirajući na njegove izjave gdje sebe često stavlja u prvi plan i ističe kako je poseban u svijetu fudbala.

Ibrhaimović je rođen u švedskom Malmeu 3. oktobra 1981. godine, gdje je i počeo fudbalsku karijeru.

Nakon toga odlazi u Ajax, gdje je već tada pokazao svoj raskošan talenat. Onda je stigao period igranja u Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu, PSG-u, Manchester unitedu, LA Galaxyu, da bi se u januaru 2020. godine ponovo vratio u AC Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za reprezentaciju Švedske odigrao je 121 utakmicu i postigao 62 pogotka.

Sa Rossonerima ima ugovor do ljeta 2023. godine, nije se govorilo o produženju, neki smatraju da će to biti i kraj karijere Zlatana Ibrahimovića, ali od njega smo navikli na mnoga iznenađenja tako da su u junu sve opcije otvorene.

Promo

Top Komentari

user1643277060
Gdje je rekao da ne namjerava završavati karijeru?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi