Zlatan Ibrahimović potpisao?

Čeka se potvrda...

Zlatan Ibrahimović potpisao?

Nakon nekoliko preokreta u pregovorima, jučer su se pojavile informacije da je Zlatan Ibrahimović konačno rekao "da" Milanu.

Tada su italijanski mediji pisali kako saradnja Zlatana Ibrahimovića i Milana treba još samo da se ozvaniči.

Sada pak "stručnjak za transfere", italijanski novinar Fabrizio Romano, javlja da je Ibrahimović upravo stavio svoj potpis na ugovor sa Rossonerima.

Bilo kako bilo, čeka se zvanična potvrda, a ona bi mogla uslijediti jako brzo. Inače, i sam Ibrahimović je danas "misterioznom objavom" na društvenim mrežama zagolicao maštu navijača Milana.

Vjeruje se da je Ibrahimović od Milana dobio tri miliona eura za šest mjeseci, a da bi saradnja mogla biti produžena u zavisnosti od učinka iskusnog Šveđanina u dresu kluba za koji je već nastupao - od 2010. do 2012. godine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi