Otac ponosno tvrdi: "Moj sin potpisuje za Milan"

Elneny stiže na San Siro?

Otac ponosno tvrdi: "Moj sin potpisuje za Milan"

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović je pristao da dođe u Milan, ali to neće biti jedino pojačanje Rossonera ove zime.

Nakon turbuentnog prvog dijea sezone na San Siru su odlučili da poprave stvari s nekoliko pojačanja. Navodno je Ibrahimović pristao na ugovor do kraja sezone prema kojem će dobiti tri miliona eura, a koji bi mogao da se produži za godinu dana na osnovu eventualnih dobrih igara napadača (38).

Osim Ibre, u Milan bi trebao doći i Mohamed Elneny, igrač Arsenala koji igra na posudbi u Bešiktašu.

Potvrdio je to i igračev otac, koji je za televiziju Sada Al Balad otkrio: "Pregovori Mohameda i Milana su u naprednoj fazi, ali ugovor još nije potpisan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Obnovili su zanimanje za mog sina i u sljedećih nekoliko sati moglo bi biti završeno potpisivanje. Dobro se snašao u Bešiktašu, ali želi da ide u jaču ligu i da igra za Milan", poručio je Elnenyjev otac.

Egipćanin igra na poziciji zadnjeg veznog i upisao je 10 nastupa za Bešiktaš. Prethodno je tri godine igrao za Basel.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Iz Milana još jučer demantovali. Vi dok objavite vijest ljudi je već demantuju. Igrač im je ponuđen ali su ga odbili a zašto njegov tajo baca bombice po televizijama pitanje je za njih.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi