Ovako nešto je nezapamćeno: Od večeras počinje luda sedmica Zlatana Ibrahimovića
Foto - EPA

Ide na festival i usput igra za Milan

Ovako nešto je nezapamćeno: Od večeras počinje luda sedmica Zlatana Ibrahimovića

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović pred sobom ima zaista uzbudljiv period.

Njegova luda sedmica počinje večeras u Rimu utakmicom protiv Rome, a zatim slijede ogromne obaveze prema festivalu Sanremo.

Zlatan će još sutra trenirati sa ekipom, a zatim će se u pratnji jednog od trenera i fizioterapeuta automobilom zaputiti prema Sanremu, gdje će učestvovati na poznatom muzičkom festivalu.

Međutim, u srijedu ujutro će ponovo automobilom iz Sanrema krenuti prema Milanu kako bi odigrao meč protiv Udinesea, a zatim će se njegovo ludo putovanje ponovo nastaviti u četvrtak kada se ponovo vraća na festival.

U ovom gradu će provesti petak i subotu, a nakon što obavi sve obaveze na festivalu Zlatan će biti na letu za Veronu gdje Milan igra meč u nedjelju.

"Propustit će nekoliko treninga, ali će biti tu za utakmice. Ako se neko zna nositi sa pritiskom, to je on", rekao je trener Milana Stefano Pioli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijačima nije nikako drago što je Zlatan usred sezone prihvatio ovakve obaveze, ali klub mu je odlučio dopustiti sve.

Zlatan će tokom sedmice automobilom prijeći čak 1162 kilometra.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zulfikar
Kao da ide sa Oslo a ne Sanremo...
4 0
Mele
Ja to predjem za dan, sta je to, jos on ima duplo bolje auto od mene. Treba onu stuku da zguzi jos, pa forma ce biti prava bas. Dileta argeta, ha ha..
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije