Zbog Ibrahimovića Serija A mijenja termine utakmica

Vjerovali ili ne

Zbog Ibrahimovića Serija A mijenja termine utakmica

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je uz Cristiana Ronalda najveća zvijezda Serije A. 

Organizatori Serije A planiroraki pomjeriti termine mečeva 25. kola jer će Ibrahimović učestvovati na muzičkom festivalu San Remo.

Festival je na programu početkom marta, a utakmice 25 kola su planirane za 2., 3., i 4. mart.

Milan svoj meč treba igrti 3. marta od 20:45 pa je u pitanje dovedeno fizičiko prisustvo Ibrahimovića na toj utakmici, ali i festivalu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Upravo iz tog razlog mečevi bi se trebali igrati od 19, a ne od 20:45 jer Italijani tako žele povećati gledanost kako utakmica tako i festivala pogotovo onog na kojem će učestvovati Ibrahimović.

Kako sada stvari stoje Ibrahimović bi se 3. marta u program San Rema trebao uključiti putem video linka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Je.o me svak ako si ti normalan Causevicu
6 1
AmarSahi
Pa kao da će Ibrahimović jedini biti na tom festivalu, to rade zbog publike, da mogu stići pogledati i festival i tekmu koju žele.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi