Sudija plače u svlačionici, a ljuti Ibrahimović prolazi kroz tunel: Uslijedilo je veliko iznenađenje

Milan pokraden na San Siru

Sudija plače u svlačionici, a ljuti Ibrahimović prolazi kroz tunel: Uslijedilo je veliko iznenađenje

A. Čaušević

Najveća sudijska greška u posljednjih nekoliko godina na Apeninima viđena je u susretu Milana i Spezije.

Spezia je senzacionalno pobijedila na San Siru (1:2), ali je pri tome imala i veliku pomoć sudije Marca Serre koji je poništio čist gol Rossonerima.

Serra je svirao prekršaj nad Rebićem, a da nije sačekao da se završi akcija. Lopta je došla do Juniora Messiasa koji pogađa, ali je sudija ostao pri svojoj odluci. Dakle, nije poštova prednost.

Da je gol priznat Milan bi poveo sa 2:1 te vrlo vjerovatno stigao do tri boda, ali umjesto toga Gyasi je u šestoj minuti nadoknade zabio za Speziju i donio pobjedu gostima.

Igrači Milana su bili izuzetno ljuti zbog odluke, ali interesantno da su svi uspjeli suzdržati svoj bijes, posebno Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović slovi za igrača koji je bez dlake na jeziku, svakom kaže ono što misli te često ulazi u konflikte kako sa protivnicima tako i sudijama. Međutim, u utorak je iznenadio sve.

Naime, sudija Serra je bio toliko šokiran zbog greške kojiu je napravio da je počeo plakati prvo u tunelu, a zatim i u svlačionici za sudije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada je Ibrahimović čuo sudiju da plače, iako je ljut, uspio se sudržati, pozvao je još nekoliko saigrača te su otišli zajedno da utješe 39-godišnjaka kojeg sigurno čeka hlađenje.

Iako mnogi misle loše o Ibrahimovuć nema sumnje da je i ovim potezom Šveđanin bh. korijena pokazao da ima srce šampiona.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SeoRusilac
I naše sudije plaču kad "pogriješe",ali od sreće jer stiže lova
9 1
celikze
Sve ok samo mi nije jasno kako mogu svi pisati sljedece.Da je Milan poveo bilo bi sve gotovo sta kako.Kada su toliko bolji zasto nisu dali jos jedan.Mexiko na svjetskom prvenstvu sudija im 2 cista gola ponistio ljudi dali i treci.Nisu kukali kao mi Dzeko nije u nedozvoljenoj ili ovo sad oko Milana.Da je babi damu bila bi dido.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi