Zlatan Ibrahimović šokirao Amerikance: "Svi pogrešno izgovarate IKEA"

Živjeli su u zabludi

Zlatan Ibrahimović šokirao Amerikance: "Svi pogrešno izgovarate IKEA"

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prije nekoliko dana gostovao je u popularnoj američkoj emisiji koju vodi Jimmy Kimmel.

Ibrahimović je u ovoj emisiji gostovao kada je tek došao u LA Galaxy, a godinu dana kasnije odlučio je ponovo posjetiti Kimmela. Šveđanin je svojim odgovorima nasmijavao publiku i pokazao je zbog čega je jedan od omiljenih fudbalera na svijetu.

Između ostalog, Ibrahimović je pričao o tome kako je izgledalo kada je tek dolazio u Los Angeles, te da je svojoj ženi rekao da mora naći kuću koja već ima sav namještaj.

"Rekao sam joj nađi kuću koja ima namještaj i ne treba se uređivat. Ne želim biti onaj koji hoda po radnjama i bira s njom namještaj. Naravno, ona mi je nekoliko dana nakon toga javila da kuća nema namještaj. Morali smo ići u IKEA-u da biramo sve iznova", rekao je Ibrahimović, a onda je voditelj morao da se ubaci.

"Čekaj. Shvatio sam da izgovaraš IKEA na potpuno drugačiji način nego mi u Americi. Znači svo ovo vrijeme smo pogrešno izgovarali IKEA", dodao je Kimmel.

Top Komentari

bebi
Bar odslusaj video, pa prevedi kako treba OMG
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi