Ibrahimović je "bocnuo" navijače Arsenala: Jedna mala rečenica je bila dovoljna da sve eksplodira

Provokacija na kulturan način

Ibrahimović je "bocnuo" navijače Arsenala: Jedna mala rečenica je bila dovoljna da sve eksplodira

H. Zilić

Legendarni Zlatan Ibrahimović je i po završetku igračke karijere u centru pažnje. Nedavno je gostovao na Talk TV i razgovarao sa poznatim novinarom Piersom Morganom i imao je nekoliko odgovora u svom stilu.

Ibrahimović je govorio o životu, karijeri porodici, a kada su na red došla sportska pitanja i rivali tu je "bocnuo" u njegovom stilu.

Posebno je naljutio navijače Arsenala jer nije imao dlake na jeziku kada su u pitanju Topnici.

"Kada ste navijalč Arsenala, razumijem vašu borbu u fudbalu", rekao je Ibrahimović aludirajući na prethodne sezone Arsenala gdje su bili daleko od pravih rezultata, a napokon kada su proigrali prošle sezone, izgubili su dah u finišu prvenstva u borbi za sami vrh.

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1710090010005852418[/twitter]

Gostovanje Ibrahimovića na Talk TV izazvalo je dosta pažnje, a cijelu sedmicu se pepričavaju njegovi zanimljivi odgovori.

Oglasi

Bilo je tu i opuštenih tema. Morgan je pitao Zlatana da li smatra da je postizanje golova bolje od seksa i dobio je odgovor na 'bosanski način'.

"Seks je bolji. Ko god misli drugačije ima problem u krevetu", poručio je kratko Zlatan Ibrahimović.

Komentarisao je i katastrofalna izdanja Manchester Uniteda i vođenje tima od strane Erik Ten Haga.

"Dolazak iz Ajaxa u United kao što je on to učinio je velika razlika - bio sam u oba kluba. Imate drugačiju vrstu discipline. Ajax je talentovan klub. Imaju najbolje talente u klubu, bez velikih zvijezda. Kakvo je iskustvo ovog trenera? Mladi talenti, a on dolazi u klub sa velikim zvijezdama. Ne mogu imati isti tretman kao mladi igrači", poručio je Ibrahimović.

I po završetku karijere Ibrahimović je rado viđen gost, uvijek govori u svom stilu i nema dlake na jeziku ni u jendom svom odgovoru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li ćemo ga vidjeti u trenerskim vodama u budućnosti vrijeme će pokazati, a mnogi se već pitaju kako bi to izgledalo da Zlatan bude trener?

Trenutno Ibrhaimović odmara od lopte, a niko ne zna šta nosi budućnost i šta je sudbina spremila.

Top Komentari

ssakodes
Bolja je od bilo koje Via.gre. Svima savjetujem da probaju barem jednom u životu - višestruko će vam poboljšati se.ksualni život, pročitajte sami-----> mub.me/alfa
0 0
DOKTOR_GAZ_
Svako normalan ima TAKVO MISLJENJE. Samo navijaci NULLERSA(AR567ALA) misle drugacije, i smatraju se VELIKANOM..u realnosti TRPAJU IH OLYMPIACOS, BRAGA, SPORTING, LANS..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti