Ibrahimović je objavio snimak koji se čeka mjesecima

Opet je sve uradio na svoj način

Ibrahimović je objavio snimak koji se čeka mjesecima

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je ušao u petu deceniju života, a danas je na društvenim mrežama objavio video koji su njegovi mnogobrojni fanovi čekali mjesecima.

Već neko vrijeme se spominje kako je Zlatanu došao kraj i da ga više nećemo gledati na fudbalskim terenima, međutim Šveđanin bh. korijena ima drugačije planove.

Naime, Ibrahimović je objavio kratki snimak svog prvog treninga s loptom nakon duže od pola godine, tačnije od maja kada je operisao koljeno.

Legendarni napadač je do sada uglavnom trenirao u teretani i jačao mišiće, a od danas je počeo raditi i sa loptom.

Tačnih prognoza kada će se vratiti na teren još uvijek nema. Rossoneri se nadaju da će njihov lider na terenu biti spreman za mečeve Lige prvaka.

Oglasi

Prvobitno je bilo planirano da se Zlatan vrati u italijanskom Superkupu. Kako se to nije desilo sve je odgođeno za februar.

Milan će u osmini finala igrati protiv Tottenhama i sigurno će italijanskom velikanu biti neophodna pomoć i iskustvo 41-godišnjeg napadača.

Proteklih sedmica mediji na Apeninima su izvještavali o dodatnim problemima vezanim za Zlatanovo koljeno. Neki su išli toliko daleko i da su mu okončali karijeru.

Ipak, Ibra je poznat kao veliki borac i evidentno je da mu se još uvijek ne ide u penziju, sigurno će status profesionalca imati do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zlatan je sa Rossonerima prošle sezone uspio osvojiti Scudetto, a ove sezone vjerovatno neće stići ni do jednog trofeja.

Milan je već ispao u Kupu, upisan je poraz u Superkupu, za vodećim Napolijem u Seriji A zaostatak je dvocifren, dok su šanse za osvajanje Lige prvaka zaista minimalne.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi