Mnogim je egocentričan, bahat i šta sve ne: Zlatan Ibrahimović u 10 sekundi pokazao kakav je otac!

Scena uoči utakmice Milan - Lazio

Mnogim je egocentričan, bahat i šta sve ne: Zlatan Ibrahimović u 10 sekundi pokazao kakav je otac!

Admin Čaušević

Zlatana Ibrahimovića ili volite ili ne volite. Nema sredine. U javnosti je Šveđanin bh. korijena od strane mnogih etiketiran kao bahata i egocentrična osoba, ali na meču Milan - Lazio je pokazao zapravo ono što jeste kada ga ne snimaju kamere.

Ibrahimovića već neko vrijeme nema terenu nakon što se utakmicama vratio na kratko u martu poslije čega je stigla nova povreda koja je značila i kraj sezone.

Čuveni napadač uglavnom mečeve prati iz posebne lože pored terena. Tako je bilo i minulog vikenda kada mu je društvo pravio njegov mlađi sin Vincent.

Kamere su uspjele zabilježiti trenutak rasprave Zlatana i svog sina koji možda i najbolje opisuje kakav je Ibrahimović kao otac, ali kao i osoba.

Nakon kratke rasprave, Ibrahimović je stisnuo pesnicu i pružio je prema Vincentu kao znak da uvažava njegovo mišljenje o raspravi koju su vodili.

Oglasi

Bilo je to zaista deset sekundi koje na idealan način opisuju očevu ljbuav prema sinu.

Za Ibrahimovića su mnogi spremni reći da se radi o bahatoj i prepotentnoj osobi, čemu je i on sam pridonio svojim ponašanjem na terenu i izjavama u brojnim intervjuima.

[instagram][instagram]https://www.instagram.com/p/Cr6vkYEoMXV/?hl=en[/instagram][/instagram]

Ipak, kada se ugase kamere ovaj 41-godišnjak je jedan brižan i pažljiv otac. Vjerovatno zbog svega kroz šta je sam prošao u djetinjstvu.

Kao što je poznato Zlatan čiji je otac Šefik iz Bijeljine je odrastao u teškom djetinjstvu, često je bio meta ismijavanja pa i žrtva rasizma, živio je u siromaštvu, ali se pobrinuo da njegovim sinovima ništa ne fali.

Osim 15-godišnjeg Vincenta Ibrahimović zajedno sa dugogodišnjom partnericom ima i sina Maximilliana (16) koji već igra fudbal za omladinske selekcije Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, kako sada stvari stoje Zlatan od naredne sezone neće nositi dres Milana. Uskoro mu ističe ugovor i naznaka oko produženja i dalje nema.

Mediji na Apeninima tvrde da je Ibrahimovićeva naredna stanica ekipa Monze. Da li i posljednja, ostaje da se vidi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi