Balotelli od naredne sezone u Galatasarayju?

Vjerovatno napušta Bresciju

Balotelli od naredne sezone u Galatasarayju?

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli pred početak ove sezone stigao je u Bresciju kao slobodan igrač.

Balotelli je bio bez kluba nakon što mu je istekao ugovor s Marseilleom, a onda je odlučio da se vrati u Italiju i potpiše za Bresciju. No, Super Mario ni u ovom klubu nije mogao bez skandala zbog čega je gotovo sigurno da će na ljeto ponovo tražiti novi klub.

La Gazzetta dello Sport objavio je danas da će Balotelli najvjerovatnije napustiti Bresciju, a kao novu destinaciju navode Tursku. Veliki interes za ovog 29-godišnjeg napadača pokazao je Galatasaray.

Balotelli ima ugovor na još dvije godine s Brescijom koja je spremna da ga pusti za oko deset miliona eura. Galatasaray je već u kontaktu s Minom Raiolom koji je poručio da Super Mario nema ništa protiv odlaska u Tursku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je u dosadašnjem dijelu Serije A u dresu Brescije odigrao 19 utakmica i postigao je pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti