Zlatan seli u Afriku?
(Foto: EPA)

Ponuda iz Egipta?

Zlatan seli u Afriku?

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović mogao bi napustiti LA Galaxy nakon samo jedne sezone.

Mnogobrojni evropski mediji objavili su kako je za Zlatanove usluge zainteresovan egipatski klub imena Piramida koji mu je već poslao službenu ponudu.

Ibra iza seba ima dosta dobar učinak u dresu Galaxyja. Postigao je 16 golova u 21 nastupu i istinska je zvijezda u Los Angelesu.

Ipak, ponuda vlasnika egipatskog kluba je ozbiljna i uzeo ju je u razmatranje, pa bi se vrlo lako moglo desiti da Zlatana vidimo već od januara u Egiptu.

Ekipa Pyramids FC je prošle sezone završila kao deveta u prvenstvu Egipta, a ove sezone su mnogo bolji i trenutno dijele prvo mjesto sa Ahlyjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi