Zlatanova budućnost ovisi o Maldiniju
EPA

Ostao bi u Milanu, ali...

Zlatanova budućnost ovisi o Maldiniju

I dalje je upitno hoće li Zlatan Ibrahimović naredne sezone igrati u Milan.

Proslavljeni švedski fudbaler jučer se vratio u Milano, gdje će biti u karantinu prije nego što se pridruži saigračima na treninzima, no njegova budućnost u ovom klubu je neizvjesna.

Već sedmicama se piše o tome da Ibrahimović nije baš u najboljim odnosima s klupskim rukovodstvom, a Italijani sada tvrde da će njegova budućnost na San Siru ovisi isključivo o - Paolu Maldiniju.

Nakon što je poslije svađe sa Ivanom Gazidisom potjeran Zvonimir Boban, Ibrahimović je procijenio da nema šta tražiti u klubu ukoliko ista sudbina zadesi i Maldinija koji je jedan od najzaslužnijih što se vratio među Rossonere.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako bi Maldini izgubio posao, otišao bi i Ibrahimović", uvjeren je Tuttosport.

U deset ovosezonskih utakmica Ibrahimović je postigao četiri gola za Milan uz jednu asistenciju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije