Dalić zbog korona mjera razočaran: Nije to pošteno...

Hrvati bez podrške sutra

Dalić zbog korona mjera razočaran: Nije to pošteno...

S. Mlaćo
Hrvatska će sutra od 18 sati odmjeriti snage sa Češkom.

Susret se igra u Glasgowu, a nakon poraza od Engleske, naše komšije nemaju prava na kiks.

Veliki problem za Hrvatsku bit će taj što neće imati podršku navijača, odnosno tek mali broj će imati priliku da bodri Vatrene.

Zlatko Dalić je svjestan da je to veliki problem, a razlog je taj da svi koji ulaze u Škotsku i Englesku moraju proći karantin od deset dana.

Mnogi to sebi ne smiju priuštiti.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

"Neće nam biti lako, protivnik je dobar i pun samopouzdanja, ali nama nasušno treba pobjeda da stvorimo dobru atmosferu. U teškoj smo situaciji jer mi ovdje igramo bez navijača. Pogledajte Dance, Talijane i druge kako lete pred svojim navijačima. Nama je veliki minus što nema naših navijača jer se zna koliko nama oni znače. Dalje, mi putujemo, nismo u kampu kao drugi ovdje. Mi o tome pričamo, ali nema alibija, mi moramo istrčati i dati sve od sebe. Nije pošteno, ali nije to nitko slagao namjerno. Za nas je to najgore moguće, njihovi mogu doći, a naši ne mogu, ali što možemo. Česi su sutra u istoj situaciji kao mi", kazao je Dalić, prenosi Index.hr.

Borna Barišić će sutra nedostajati Hrvatskoj, a šansu će opet dobiti mladi Joško Gvardiol. Od prve minute zaigrat će i Dejan Lovren.

Top Komentari

bk123
Ljepota je pogledati utakmicu iz Budimpešte, kakva više korona i s**nje dajte vratite nas u normalu. Ova zapadna Europa još uvijek dobro jede go***
5 0
damir83
Ovaj Euro je sranje !
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi