14

Komentari (14)

bazaorao
nafurane komšije misle da su brazil. igrali ste dobro al ispali od boljeg i sta sad idemo dalje
pero98
Za vas i jesmo Brazil.
bazaorao
@pero98 mislis staracki dom iz brazila
Realist
Kako ji staracki dom svakom igracu ima njegova zamjena mlađa od 25 god
Edward NewGate
Pa ispali su od Spanije boljeg i kvalitetnijeg protivnika od njih, nisu ispali od npr Austrije pa da, da ostavku!!
Husrefbeg22
Dalic je vrhunski strucnjak. S ekipom prosjecne hrvatske napravio je svjetske rezultate. Ovo je samo pocetak velikog pada Hrvatske. Proci ce godina i decenija da se vrate gdje su bili. Kada se Modric penzionise bice uspjeh da se i kvalifukuju za svjetsko ili evropsko prvenstvo.
Gasirotti
Kako reprezentacija sa jednim Modricem, Rakiticem, Kovacicem, Rebic... Moze biti prosječna? Kakve su to gluposti. Ljudi imaju odlican igracki kadar
pero98
Veliki pad? Gvardiol u Leipzigu, Pasalic u Atalanti, Vlasic u Cska, Brekalo u Njemackoj, Caleta Car u Marseilleu, falio je Pograncic, Livakovic moze jos dugo branit i ti pricas o velikom padu? Dijete drago bolje se drzi svoje reprezentacije.
Alfred
Pero, I ti se drži svojih portala jer nemaš ovdje šta tražiti.
dinass
Kako pisete mandat traje do kraja 22. pa inda ima mandat do kraja Evropskog?
dinass
A sad vidim da pise Svetskog
arbajram
Slučajni trener, da je imao pameti, povukao bi se nakon Svjetskog, da svijet ne vidi kolika je rupa
bk123
Arbajram ćao slučajni komentator
user1604155860
Igraci koji igraju za Hrvatsku igraju srcem za svoju zemlju ma kakvog kvaliteta bili i zato imaju super rezultate da bigdom nasi ginu za svoju BiH (mislim na terenu)gdje bih nam bio kraj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.