16

Komentari (16)

Fucker
Neznam zasto su Ronaldo I messi uopste na spisku za zlatnu loptu nisu je nicim zaslizili
Din
Kako je nisu zaslužili. Messi je čitavu prošlu sezonu nosio barcu, osvojio copu kao najbolji strijelac i najbolji igrač, ima najviše asistencija, dok je ronaldo vala nije toliko zaslužio, ali za Messija nisi upravu.
demar
Lewa mora osvojiti bar jednu zlatnu u karijeri, sad je vrijeme
Karlosicroberto
Ja bi dao nagradu džeki, samo zato sto je otisao iz Lome
Klicko
Jos bih dodao ako smijem postovane moje kolege sa portala sportsport.ba ovo:Lewandowski posto igra u veoma slaboj ligi bi trebao imati koeficijent 1.5 po golu.Liga gdje se ne igra odbrana skoro nikako coek zabija kao da igra protiv cunjeva a ima koeficijent 2.0 kao i u engleskoj,spanskoj i italijanskoj ligi hahaha.Smijesno
miki30
Klicko nema problema, razmatraće UEFA ovaj tvoj prijedlog na sledećem zasjedanju. Prihvatili su tvoje primjedbe da je Bundesliga Kukuruzliga i da Lewa nesmije imati 2.0 koefcijent.
Klicko
@miki30 hvala puno kolega,sve najbolje ti zelim
Miskolizac
Klicko glup si
user1607499935
Jedva cekam da Messi dobije ZL. Navijaci Penal Madrida ce biti na aparatima
MUFCDOGROBA
Gdje je Benzema?
Mackintosh
Sars33
Eto ti ga prvi, ima najvise sansi za zlatnu, citaj malo
Klicko
Navijači penal Madrida na aparatima,nema panjzeme :( Jedno pitanje odakle penalda ovdje?????Hahhahahaha Na račun stare slave.Zadnjih 3-4 godine jedino za sta je zasluzan sto juve nakon decenije dominacije nije osvojio skudeto hahah
user1576541640
Citaj idiiote citaj!
user1576541640
"Goal" je svakako kuurcina
denimen9
A glupana whahahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.