32

Komentari (32)

user1613662710
Salah najbolji daleko kakav leva i ostali,nek dodju u englesku ligu pa nek zabiju 20 golova to im je maximum
Benz
Sjecate li se kako je Messi bio iznenadjen 2014 u Brazilu kada je proglasen za najboljeg igraca.. cak je i njemu bilo neprijatno, tako da me nista ne cudi .
denimen9
Pa dobar je i Lewa, što...
Alen23
Židovi guraju messia sta.je taj.cojek pokazao prosle i ove godine nista Sallah je dalki ispred ovih igraca trenutna forma ai prosle godine je imao dobru sezonu takk da Sallah pa Lewa i.onda C.R Messia nebih stavio ni u top 10 al et
user1607499935
Ma kakav Ronaldo. Taj lik se jedva plasirao u ligu prvaka prosle sezone.sta je pokazao ove i prosle godine? Nista
Maestro
Budimo realni trenutno je Salah najbolji na svijetu svi ostali su trenutno klasa niže
histereza
Ne dodjeljuje se zlatna lopta za trenutno najboljeg nego za period od godinu dana. Lewandovski bez konkurencije.
fudo.98
Lewa i Benzema su zaslužili nagradu, dugi niz godina su konstantni, ali su bili u sjeni drugih igrača. Salah je trenutno beton. Kako god ima mnogo nepravde kao 2019 kada je zlatna lopta trebala pripasti Allisonu kada je bio na tri takmičenja najbolji golman i tako dalje. SVE JE OVO NARIHTALJKA. YNWA
MUFCDOGROBA
Stvaro Marca? Najpouzdanije novine poslije Sky Sports Transfers... Ja se tacno sjecam kako ste vi na ovom istom portalu objavili kako je Marca napisala da je Mbappe potpisao za Real Madrid na prosli ljetni prijelazni rok... Ko je ovdje gori sportsport.ba ili marca
MUFCDOGROBA
Nista protiv nemam da Lewa osvoji, zasluzio je. Ali samo da ukazem na debile
YouTalkinToMe
Messi, bez konkurencije. Tek se sada vidi kakva je to igračina, sam je nosio ekipu, sad nema ko da postigne gol, niti da asistira niti da kreira šansu a on je to sve sam radio.
user1612368054
Zato im je uzeo milijardu eura.Hebeš ti njega,nit je igrač,niti čovjek.Mogao je sezonu odigrati za klub bez plate jer ih je dosta zavalio.
YouTalkinToMe
Mada to nije tema i poenta moga komentara već je o tome ko zaslužuje zlatnu loptu, reći ću da je predsjednik bartomeu bio taj koji je uništio klub a ne messi. Messi je bio dobit za barsu u svakom pogledu, i financijskom i na terenu. I ne slažem se da sa tobom kada kažeš da je loš čovjek i igrač, mislim da je odličan i kao igrači kao čovjek, pravi porodični čovjek bez skandala ni na terenu ni u privatnom životu, a to što im je uzeo miljardu kako kažeš, zašto ne bi, ja bih i dvije kada bi mi moj poslodavac ponudio.
user1607499935
User, Barca je propala zbog transfera Grizmanna (135), Dembelea (135), Coutinha (120), de Jonga (86), Pjanića (60) itd. Samo na njih su dali 536 miliona. A sad plate (bruto iznos). Griezmann 34 miliona, Coutinho 24, Busquets 22, Pique 20, Alba i Dembele po 20, de Jong 16, Umtiti 14. A Grizmann je u Barci 2 godine to je gubitak od 68 miliona, Coutinho je u Barci 3 godine to je gubitak 72 M, Dembele 4 godine to je 80 M, de Jong 2 godine to je 32 M, Umtiti 5 godina to je 70 M. A Busquets, Pique i Alba su zbog plata u samo zadnje 3 sezone koštali Barcu zajedno 186 M. Samo na plate ovih igrača, Barca je izgubila još 508 miliona. Samo na plate ovih igrača i na dovođenje gore pomenutih Barca je potrošila preko MILIJARDU EURA. A gdje je tu još 20-ak igrača koji su plaćeni po 20,30,40 miliona. A Messi je fudbalski brend. Nije dobio ni pola onog sto je Barca zaradila na njemu. Barcelona ce izgubiti bas mnogo u finansijskom smislu odlaskom Messija. Tu su i razni sponzori, manja prodaja dresova, manja cijena ulaznica na Camp Nou jer više nisu atraktivni za gledanje itd. Opcenito citava Spanska liga je na gubitku jer ce im pasti gledanost i dobijat ce manje para i od TV prava. Takodjer i drzava Spanija gubi oko 100 miliona jer im Messi placa porez, a porez u Spaniji je 52%. Bukvalno su svi na gubitku.
elvir_86
Salaz zasluzio ..
bazaorao
Čuj Mesi u top 3. Pa čovjek ne bi ni Ljubiću više ništa mogo učiniti.
user1607499935
I da nista drugo ne gledamo , statistike i te stvari, njemu treba dati zlatnu loptu samo zato jer je se sa ovom raspalom barcelonom borio za titule. Ljudi bez njega nece biti ni u TOP 10. Stavi Levandovskog u ovaj tim , ne bi se vidio na terenu.
miki30
Malo pretjeruješ al et, ima svako pravo na svoje mišljenje. Čuj nebi se vidio Lewandowski. Pretpostavljam da si navijač Barcelone, što bolan uvjek branite Messia, zar nevidite da vas je kočio i čak doveo do ovog što ste danas. Bankrot!!
user1607499935
miki30, messi je brend. Da nije bilo njega barcelona bi bila u jos goroj finansijskoj situaciji. A kako ih je kocio na terenu vidi se najbolje sada. Lik je ovu barcelonu prosle sezone u 33 kolu doveo barem privremeno na prvo mjesto. Stvarno nevjerovatno
huizju
@user1607499935 Dovedi Barsu Lewi da se igra covjek malo sa njima.. inace igraci Barsini imaju traume poslije Bayerna, oka sklopiti ne mogu kada cuju Minhen!
user1607499935
Huizju, jadni su i bayern i lewa ako su spali na to da se izivljavaju na ovakvoj barceloni
miki30
Iživljavali su se oni na njima i dok je igrao taj Xavi, Iniesta i Messi.
user1607499935
Miki, dok su bili xavi, iniesta i messi, bayern je znao primati i po 4-5 komada od barcelone u 2 utakmice. 2009 i 2015 godine
miki30
Ispravno, to stoji. Ali su i oni znali primiti sedmicu, zar nije tako. Dakle što želim reći, nije da taj Bayern i Lewandowski samo u Bundesligi deru nego i u Ligi Šampiona. Lewa je ja mislim treći strijelac lige šampiona svih vremena, tako da je ta priča šuplja da može u Bundesligi a nemože vamo. To želim reći. Neomalažavam ja Barcelonu nipošto, to je veliki klub, koji je naravno znao i Bayerna poderati ali zašto uvjel Lewu podcjenjujete?
Vuk13
Sigurno tako,nevolim messia ni barcu ali covijek je za lewu izmislio igru
huizju
@user1607499935 kako mislis na takvoj Barceloni? Pa nije valjda Barcelona Messi, Xavi i Iniesta, ako jeste neka ugase klub, nema potrebe da postoji vise! Uostalom, Bayern nikada nije primio od Barcelona 5 golova, u svima takmicenjima ukupno 2 puta pobijedila, 8 puta je izgubila.. tako da, ne ofiraj se..
Score protiv Bayerna im nije za pohvalu, Barsi svaka cast ali im Bayern ne lezi nikako!
Karlosicroberto
SALAH ILI BENZZ
Klicko
Zabija coek golove u njemackoj ligi i pored salaha,mesija,benzeme itd da osvoji nagradu hahaa liga jaca malo od kisele vode :D
miki30
Malkice smo naporni Kličkice jelde. Nemožeš bolan porediti Salaha i Benzemu sa Lewandowskim. Šta ti je? De malo budi normalan, objektivan, pusti sad liga ovo liga ono. Lewa je baba njima svima zadnjih 5 godina. A nek pobjedi ko hoće, zaboli me taki, nit imam šta od tog, nit me interesuje.
Hare
Lewa redovno u Ligi Šampiona trpa te klubove koji su u "pravim" ligama
huizju
Dovedite Barcelonu Lewi da se igra coek
Amansio
@Klicko da mi je znat bruda za koga navijaš bruda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.