8

Komentari (8)

Benz
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
user1620593935
Lewandovski i Haaland su žrtve Ronaldovih zlatnih lopti iz 2016 i 2017 koje je dobijao ispred Messija samo na osnovu trofeja jer je Realov lobi nametnuo takve kriterije za zlatnu loptu. Svih ovih godina pa sve do 2016 godine zlatna lopta je bila individualna nagrada i većinom dobijao ju je onaj ko je bio individualno najbolji u toj godini. Bilo je tu naravno i izuzetaka ali to je bilo većinom u godinama SP kada su osvajači SP dobijali zlatne lopte. Sama činjenica da ju je Ronaldo dobio 2013 godine sa 0 trofeja dosta govori i to je bilo tako sve do 2016 nakon čega se mijenjaju kriteriji za zlatnu loptu. Real koji je osnovao 1904-e godine tu istu FIFU je nametnuo kriterije da trofeji budu važniji i Messi ostaje bez zlatne lopte 2016 i 2017 iako je po svim statistikama bio najbolji igrač, a da ne pričam sad o tome da u periodu do 2007-e godine zlatnu loptu 17 godina zaredom NIJE dobio igrač koji je osvojio ligu prvaka. Nikada liga prvaka nije bila toliko bitna za zlatnu loptu sve dok je Real nije poceo osvajati.
Ss.ba
Dosadio si sa tim copy/paste komentarom. Kakve ba veze ima Ronaldo sa tim sto je danas jedan mali kepec iz poluamaterske lige dobio nagradu. Kojeg su otjerali iz Pariza. Sto kaze Toni Kross. Svakako su debilne ove pojedinacne nagrade u klupskom nogometu.
user1624121158
Ss.ba, zbog takvih ko što si ti, to i radim. Sramotiš se dijete. Messi je prošle sezone igrao u Francuskoj, a ne u MLSu.
Drakula
Prestajem pratit fudbal u evropi. Samo mtl premijer liga
Ss.ba
Nemoj bolan,pa steta je. Svakako vidis da nagradu dobije igrac koji igra poluamatersku ligu u Americi.
Drakula
Da nije smijesno bilo bi zalosno. Ako gledamo vise je mbappe zasluzio od ovog kepeca kojeg isto nesto pretjerano ne gotivim. Bruka
barcaforever
Pa ne treba nikoga gotiviti samo treba posmatrati šta jedan igrač radi na terenu znači individualno i sve je tu jasno...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.