5

Komentari (5)

LeicesterCity
Napravit novi savez novi strucni stab plan napravit dovest igrace iz u21 i krenut na sp
struja
Zmajevi jos samo da bude ucesnik EP i cilj ostvaren a pobjedit moze svakog ali i izgubit i od Andore,taki smo i...
karlhajncbrazzzo
Jedina pozitivna stvar u ovom svemu je ta što nas sada svi žele izbjeći kao tim iz četvrtog šešira. :D A mi vrebamo iz prikrajka.
starigrad
Koga to više interesuje.
the_stick
apsolutno netacno! U baraz idu dvije nabolje rangirane reprezentacije iz lige nacija, a koje nisu: 1. prosle direktno na SP kao prvi u grupi, ili 2. prosle u baraz kao drugi u grupi. Rangiranje se pravi po ligama, tako da ekipe iz Lige A zauzimaju prvih 16 mjesta. Na cjelokupnoj rang listi Lige nacija, BiH je 15. ekipa (u Ligi A je od nas losije plasiran Island). Da li cemo ici u baraz zavisi od toga da li ce se ovih 14 ekipa, koje su bolje rangirane od nas plasirati na SP ili u baraz kroz grupe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti