19

Komentari (19)

Hellas
Jedan dan ne valja Vico, ne valja Petev, ne valja Misimovic, ne valjaju igraci. Drugi dan sve obrnuto :).
Alen23
ovo ne zele mini repke na SP nogomet je unisten ovo je za rep poput nase unistenje nilad vise necemo vidjet SP mozemo na Euro ali SP nema teorije ni najludji snova
Alen23
pa koga mi ovdje mozemo pobjedot al realno samo smo sa Austrijom egal ostalo sve za klasu bolje od nas reprezentacije a neke su bolje i po 5 puta
Trpim
Ako se Pjanić vrati Bosna neće ništa napravit.
user1594553305
Ne razumijem zašto toliki hejt na najboljeg bh. veznog igrača?
Alpasinacxx
Upasti na SP je jako težak projekat. Posebno za male repke poput nas. Potući se pošteno i napraviti jaku bazu igrača i dobru atosferu za EP, gdje je puno lakše ući direktno kao drugoplasirani. Teoretski i vrlo moguće da nam dođe jača grupa u baražu od ove koju smo imali.
bk123
ovo su toliko zakomplikovali da nije ne normalno...
santakuruz
Polupismeni novinari haraju portalom. Sa 4 boda, pobjeda protiv Finske i bod protiv Ukrajine si 100% u barazu. Zadatak za novinara da skonta kako.
amil071
U pravu si ali 4 boda nisu dovoljna ako bude remi sa Finskom i pobjeda sa Ukrajimnom jer teoretski Finska može dobiti Francusku (koja je već na svjetskom) i otići u baraž iako smo uzeli 4 boda, bitno jre pobjediti Finsku i igrati nerijeseno sa Ukrajinom.
Fcs
E čuj NE nositelji. Moj novinar...te dvije riječi se pišu zajedno, nataknem ti lektora, ako ga imate u redakciji uopšte.
struja
Previse se koristi uvozni jezik ,rijeci från Cro ili naseg zapadnog "zahledja"
@struja - Ako se ovako nastavi nestace bosanski jezik.
amex
Zar ima debila koji su nezadovoljni radom gospon peteva?!
sslazio
"Ne nositelji"...
Ajax11
Gledaj Danske : 8 tekmi , 8 pobjeda uz 27:0 golova! Bi rekao tamo igraju Neuer, Ronaldo, Lewandowski i Lukaku zajedno…ne, naprotiv, mentalitet je cudo…
Hare
A ne mozes reci da nemaju kvalitet, skoro svi iz liga petice po jakim klubovima im igraju
Ajax11
Nisam ni rekao da ne imaju kvalitet! Sigurno igraja mnogo njih vazne uloge u dobrim ligama, ali brojke su impresivne ! I mi smo imali generacije gdje su 6-7 standardni igraca bili i glavni igraci u ligi petice, pa šta smo napravili sa njima??? Begovic, Bićakćić, Salihović,Spahić, Kolašinac,Lulic, Pjanić, Bajramović, Misimović, Dzeko su igrali jedno vrijeme zajedno i bili svi standardni u svojim ekipama lige 5 !
Bazarich
Treba ici kurve ganjat po ilidzi i lokat onda kad se treba spremit za utakmicu. Sto ti Hslilhodzic nece nikad biti selektor zato sto to kod njeg nema ili sto se ne okupljaju u zenici gdje imaju fantasticne uslove zato sto po zenici nemaju gdje izaci navecer i provodit se uoci utakmice Prema tome suti dobro je ds do baraza dodjemo veliki je uspjeh to
criticos
Nasi novinari haha. Kraljevi matematike, kombinatorike i teorije vjerovatnoce. Luzerski mentalitet. Da vam skratim matematiku. Da bi se plasirao na veliko takmicenje potrebno je pobjedjivati. I tu nema neke nauke. Pobjedis ides dalje, sve ostalo je provlacenje, sreca i sl. Nerjeseno nije rjesenje, vec nerjesenje koje navede na pozitivan ishod sklopom okolnosti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.