Zmajevi Francusku dočekuju na Grbavici!

Poznata je i satnica

Zmajevi Francusku dočekuju na Grbavici!

A. Čaušević

Novi selektor A reprezentacije BiH Ivaylo Petev će imati manje od dva mjeseca da skautira i analizira prve protivnike u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Fudbalska reprezentacija BiH je smještena u grupu D kvalifikacija za SP zajedno sa Francunskom, Finskom, Ukrajinom i Kazahstanom.

Zmajevi će kvalifikacije otvoriti gostovanjem 24. marta reprezentaciji Finske. Taj susret će se igrati na Olimpijskom stadionu u Helsinskiju.

Sedam dana kasnije fudbalska A reprezentacija BiH će biti domaćin aktuelnom prvaku svijeta, selekciji Francuske.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

UEFA je potvrdila da će se meč BiH - Francuska igrati na stadionu Grbavica s početkom u 20:45.

Inače, između ove dvije utakmice Zmajevi će igrati i prijateljski meč protiv Kostarike na Bilinom polju. Datum odigravanja susreta je 27. mart.

Top Komentari

Sarbit2019
GRBAVICA BAZA BEZ PORAZA !!!!!!!
14 16
Tas14
Zašto se ne napravi bilo kakav stadion da je dostojan reprezentacije Bosne i Hercegovine da je luksuzan i po svim europskim standardima sagrađen? Koji je više problem sa igranjem na hrbavici!? Ako se pogleda statistika zadnju pobjedu smo imali protiv Armenije prije dvije godine...
8 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi