Petev ništa ne prepušta slučaju: Bh. reprezentativci i jutros odradili trening
Foto: NSBiH

Pred večerašnji meč s Ukrajinom

Petev ništa ne prepušta slučaju: Bh. reprezentativci i jutros odradili trening

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras gostuje u Lvivu kod reprezentacije Ukrajine u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi su u subotu slavili u Kazahstanu sa 2:0 i ostali su u borbi za plasman u baraž. U preostale tri utakmice našoj selekciji potrebno je šest bodova.

Bh. reprezentativci sinoć su trenirali na Lviv Areni gdje će se odigrati večerašnja utakmica, a prije toga održana je i press konferencija.

Ekipa obično trenira dan prije utakmice, ali Ivaylo Petev je ovaj put odlučio da će Zmajevi odraditi još jedan trening prije večerašnje utakmice.

Bh. reprezentacija jutros je odradila novi trening koji je trajao sat vremena, a Petev je iskoristio priliku da još jednom isproba sve taktičke varijante koje je pripremio za večerašnji okršaj protiv Ukrajine.

Nije baš čest slučaj da ekipa odradi trening na dan utakmice, ali Petev očito ništa ne prepušta slučaju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Jedini koji jutros nije trenirao je Gojko Cimirot koji će propustiti večerašnju utakmicu zbog povrede što je sigurno udarac za naš tim i bit će zanimljivo vidjeti ko će dobiti šansu u veznom redu umjesto njega.

Podsjećamo, meč između Ukrajine i BiH igra se večeras od 20:45 sati.

Top Komentari

celikze
U preostale 3 utakmice nasoj selekciji su potrebna 3 boda hahhahahhahh hebena doza od jutros
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi