Zmajevi obavili posljednji trening pred važan susret u Jerevanu
Trening BiH u Jerevanu

Sutra s Aremenijom

Zmajevi obavili posljednji trening pred važan susret u Jerevanu

A. Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbaleri A reprezentacije BiH kvalifikacije za Evropsko prvenstvo nastavljaju sutrašnjim gostovanjem Armeniji.

Bh. ekspedicija je jučer doputovala u Aremniju, a danas je i obavljen posljednji trening pred veoma važan meč 6. kola kvalifikacija.

Sutra sigurno neće nastupiti Toni Šunjić koji je već otputovao u Moskvu na zahtjev Dinama te štoper neće konkurisati za sutrašnji duel.

I izjavi pred utakmicu Robert Prosinečki je kazao da sa ostalim igračima ne bi trebalo biti problema te da će prema svemu sudeći biti spremni za utakmicu. 

Prosinečki je na današnjem treningu zajedno sa svojim pomoćnicima obavio i posljednje pripreme pred susret u kojem našem timu odgovara samo pobjeda.

Inače, atmosfera je među igračima je na nivou. Svjesni važnosti sutrašnje utakmice maksimalno su skoncentrisani i motivisani da dođu do pobjede. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Susret Armenija - BiH igra se od 15 sati po srednjoevropskom vremenu, a sudit će ga francuske sudije na čelu sa Benoitom Bastienom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi