Zmajevi odradili lakši trening, do četvrtka bez medijskih aktivnosti
Zmajevi odradili regeneracijski trening u zatvorenom balonu u okviru Trening centra u Zenici

Žele se u miru pripremiti za utakmicu s Crnom Gorom

Zmajevi odradili lakši trening, do četvrtka bez medijskih aktivnosti

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Trening centru N/FSBiH u Zenici, gdje će se pripremati za duel 5. kola Lige nacija protiv selekcije Crne Gore, koji će se u petak odigrati na Bilinom polju.

Stručni štab na čelu sa selektorom Ivaylom Petevom za ovaj duel neće moći računati na povrijeđenog Luku Menala, igrača, koji je u Podgorici u prvom duelu Crne Gore i BiH postigao gol za vodstvo naše selekcije, a na kraju je završilo 1:1.

Umjesto Menala pozvan je Kodro, dok je poziv dobio i veznjak talijanskog Palerma, Dario Šarić, koji je danas odradio i trening sa ostalim reprezentativcima BiH. Novi problemi za selektora došli su u vidu povreda Krunića, Gazibegovića i vjerovatno Ahmedhodžića, koji će propustiti naredni duel naše reprezentacije.

Veliki ulog je u igri za utakmicu protiv Crne Gore, a toga je svjestan i naš stručni štab, te se nadaju da će svi ostali igrači koji su došli biti na raspolaganju za duel u petak, koji nam je od velike važnosti, jer pobjedom ćemo obezbjediti prvo mjesto, kolo prije kraja takmičenja.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Današnji trening naše selekcije održan je u zatvorenom balonu, a kako su kazali iz PR službe Saveza, medijski aktivnosti u narednim danima neće biti, odnosno do četvrtka i službene press konferencije uoči utakmice, koja će se odigrati u petak. Naravno to ne znači da neće biti nikakvih izjava i fotografija s treninga, ali sve aktivnosti će biti objavljene na oficijalnoj stranici saveza, te će ostali mediji to moći i prenijeti u svojim medijima.

To vjerovatno dovoljno govori o tome koliko Zmajevi žele u miru da se spreme za ovaj bitan meč za našu selekciju.

Top Komentari

SarajFK
Nemojte se puno trositi. Cuvajte snagu za birtiju i pijancenje.
3 2
karlhajncbrazzzo
Ne bude li igrao Ahmedhodžić izbušiće nas kao goblen.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi