Zmajevi odradili prvi trening, Pjanić i Kolašinac pošteđeni

Trenirali u Trening centru FK Sarajevo

Zmajevi odradili prvi trening, Pjanić i Kolašinac pošteđeni

Nogometna reprezentacija BiH odradila je prvi trening u sklopu priprema za predstojeće kvalifikacijske utakmice.

Zmajevi su se danas u poslijepodnevnim satima stavili na raspolaganje selektoru Robertu Prosinečkog, a već u 17:00 odradili su i prvi trening, na kojem su svi bili prisutni izuzev Pjanića i Kolašinca koji su pošteđeni, dok je povrijeđeni Sarić počeo zagrijavanje s ostalim igračima.

Prvih 15 minuta bilo je otvoreno za javnost, a prema dojmovima prisutnih igrači su dobro raspoloženi, kao i stručni štab, pa se očekuje i da treninzi u narednim danima proteknu u jednako kvalitetnoj .

Naši reprezentativci u Butmiru će trenirati sve do petka, a potom će isprobati travnjak Grbavice, gdje će ujedno biti i odigran prvi kvalifikacioni duel sa selekcijom Armenije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica sa Armenijom je, podsjetimo, na rasporedu u subotu 23. marta, dok će tri dana kasnije Zmajevi u Zenici odmjeriti snage sa Grčkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti