Zmajevi trenirali na Grbavici, sada se čekaju rezutati testiranja

Sutra protiv Italije

Zmajevi trenirali na Grbavici, sada se čekaju rezutati testiranja

Esmer Oštraković

Nogometna reprezentacija BiH odradila je još jedan trening pred meč s Italijom.

Zmajevi su posljednji trening pred duel s Azzurrima odradili na stadionu Grbavica.

Selektoru Dušanu Bajeviću na raspolaganje se stavio 21 igrač uz dva golmana. Trening je propustio povrijeđeni Branimir Cipetić.

Također, nedostajali su igrači koji su u izolaciji i koji su pozitivni na koronavirus, a posljednji u nizu je Armin Hodžić. Od ranije je poznato da nema Edina Džeke, Ajdina Hasića, Samira Zeljkovića, Harisa Hajradinovića..., a nedavno se u meču protiv Irana povrijedio golman Jasmin Burić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Večeras će biti poznati rezultati jutrošnjeg testiranja na koronavirus i nadamo se da neće biti pozitivnih testova i da niko više od igrača neće propustiti duel s Italijom.

Što se tiče utakmice, Italijani na Grbavici traže pobjedu za ostanak na prvom mjestu, dok će BiH kao motiv imati činjenicu da pobjedom ili uz remi može ostatio u trećem šeširu pred žrijeb kvalifikacijskih grupa za Svjetsko prvenstvo.

Top Komentari

Dtox
Opet zmajevi, povraca mi se.. novinari kako vas nije sramota napisati ovaj naziv, mene je cak sramota i procitati "zmajevi" mi smo ****ni pilici
7 0
Maatija
Joj dojasporaca reprezentativaca aaaaa
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi