Zmajevi trenirali na Bilinom polju: Džeko, Pjanić i Krunić aduti naše selekcije pred sutrašnji meč
Zmajevi će sutra pokušati zaustaviti pobjednički niz Italije, te se pokušati pozitivnim rezultatom protiv lidera grupe za pojedine loše partije u ovim kvalifikacijama

Žele zaustaviti pobjedničku seriju Italije

Zmajevi trenirali na Bilinom polju: Džeko, Pjanić i Krunić aduti naše selekcije pred sutrašnji meč

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening pred sutrašnji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Italije. Zmajevi nakon loših rezultata u kvalifikacijama sutra žele "malo" iskupiti za lošije partije, posebno na gostujućim mečevima.

Izabranici Roberta Prosinečkog odradili su trening na Bilinom polju, a svi igrači su spremni za sutrašnji meč, uključujući i rovitog Elvisa Sarića. Selektor je nešto ranije na press konferenciji izdiktirao početni sastav za sutrašnji meč, koji je očekivan, te se nada da igrači koji sutra dobiju šansu mogu protiv lidera u grupi ostvariti pozitivan rezultat.

Zmajevi u Zenici rijetko gube susrete, a oba selektora su istakla da sutra očekuju dobru utakmicu u kojoj će uživati svi oni, koji dođu na stadion Bilino polje. Podsjetimo da je u prvom susretu Italija slavila protiv BiH, golove su postigli Insigne i Verratti za Italiju, dok je strijelac za našu ekipu bio Edin Džeko.

Sve oči svakako sutra će biti uprte u naš dvojac Džeko-Pjanić, ali dosta se očekuje i od Krunića, koji u posljednje vrijeme sve više igra za Milan, a i sam je kazao da dobro poznaje sve reprezentativce Italije, tako da se sutra očekuje da naša selekcija bude ravnopravna u svim linijama, te pokuša da zaustavi pobjednički niz Talijana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije