Pripreme za predstojeće utakmice

Zmajevi trenirali, priključili se Bešić i Prcić

Nogometna reprezentacija BiH u Sarajevu se sprema ua utakmice protiv Sjeverne Irske i Austrije.

Od ranije je poznato kako selektor našeg nacionalnog tima na predstojećim utakmicama neće moći da računa na Bičakčića, Vranješa i Nastića koji su povrijeđeni, a pod upitnikom je i mladi Ćivić kojeg će medicinski tim pokušati da osposobi u narednim danima.

Reprezentativci su pod palicom Prosinečkog danas odradili novi trening u kampu FK Sarajevo u Butmiru. Gotovo svi igrači su trenirali punim intenzitetom s ciljem da se dokažu selektoru i dobiju priliku u nadolazećim utakmicama, a u odnosu na prvi trening, danas su prisutni bili Bešić i Prcić.

Atmosfera u reprezentaciji je na visokom nivou, što se moglo vidjeti i na današnjem treningu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Fotografije koje je zabilježio naš fotoreporter pogledajte u galeriji.

Top Komentari

Chupy
Jel i ovo historijska utakmica :)Do sad smo ih igrali jedno 66.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi