Zmajići trenirali u Vaduzu, sutra meč s Lihtenštajnom

Bh. tim želi pobjedu

Zmajići trenirali u Vaduzu, sutra meč s Lihtenštajnom

E. Čaušević

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra protiv Lihtenštajna meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nakon odlične pobjede protiv Velsa u Zenici izabranici Vinka Marinovića sutra žele pobjedu na gostovanju protiv slabašnog Lihtenštajna.

Bh. fudbaleri danas su na stadionu u Vaduzu odradili zvanični trening pred sutrašnji meč. Marinović je poručio da njegov tim mora maksimalno oprezno ući u meč iako smo veliki favoriti.

"Iako smo favoriti na papiru i svi smatraju da će utakmica biti laka, to neće biti tako. Moramo maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici kako bismo došli do željenih bodova. Momci su do sada u kvalifikacijama pokazali zrelost i očekujemo da tako nastave i ovaj put", rekao je Marinović.

Utakmica između Lihtenštajna i Bosne i Hercegovine igra se sutra od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi