Zna kako mu je: Nurkić putem Twittera poslao poruku Kolašincu

Pružio mu podršku

Zna kako mu je: Nurkić putem Twittera poslao poruku Kolašincu

E. Čaušević

Sead Kolašinac će najmanje mjesec dana biti van terena zbog povrede ramena koju je zadobio proteklog vikenda na meču protiv Evertona.

Kolašinac je izašao iz igre već u prvom poluvremenu nakon nezgodnog pada prilikom kojeg je povrijedio desno rame. Nakon dodatnih pregleda utvrđeno je da ga očekuje nešto duža pauza, te da vjerovatno propušta i meč baraža za EP protiv Sjeverne Irske.

Bh. reprezentativac se oglasio danas na društvenim mrežama, te je poručio da je obavio ljekarske preglede, ali da još uvijek nije baš jasno koliko će biti van terena.

Prvi koji se oglasio u komentarima bio je bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji je pružio podršku Kolašincu. Nurkić je skoro godinu dana van terena zbog loma noge i sigurno da zna kako se Kolašinac sada osjeća.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Brz oporavak", poručio je Nurkić putem Twittera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi