Zna se ko će prvi zaprijetiti Brazilcima
Savić se prisjetio 2015. godine i titule prvaka svijeta u mlađoj kategoriji

SMS proziva Brazilce

Zna se ko će prvi zaprijetiti Brazilcima

Edmir Škorić

Mladi veznjak Lazija Sergej Milinković-Savić prijeti Brazilcima nakon današnjeg žrijeba.

Milinković-Savić će na Svjetskom prvenstvu nastupati u dresu Srbije, koja će u grupnoj fazi igrati protiv Kostarike, Švicarske i Brazila.

Naravno, najatraktivniji će biti duel s Brazilcima i mladi veznjak Lazija s nestrpljenjem čeka duel sa brazilskim zvijezdama, kojoj je u nekom blagom tonu i 'zaprijetio' pošto se prisjetio okršaja s Brailom 2015. godine na Novom Zelandu, kada su mladi Orlovi osvojili prvenstvo svijeta.

"Ponovo. Uskoro", najavio je novi okršaj sa Brazilcima igrač koji se povezivao i s bh. reprezentacijom, no ispočetka je bilo jasno za koga će ovaj talentovani nogometaš nastupati.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi