"Znam da će me vrijeđati na društvenim mrežama, ali j**e mi se zbog toga"
(Foto: EPA)

Conceicao bijesan

"Znam da će me vrijeđati na društvenim mrežama, ali j**e mi se zbog toga"

M. Šljivak

Nakon devet odigranih kola u prvenstvu Portugala ekipa Porta je na drugom mjestu iza velikog rivala Benfice.

Porto je jučer na gostovanju kod Maritima osvojio samo bod (1:1), a nakon utakmice je trener ovog tima Sergio Conceicao imao zaista čudan nastup na press konferenciji.

Rijetkost je vidjeti da jedan trener reaguje kao što je to on napravio, ali očigledno da je i njemu dosta uvreda koje trpi na društvenim mrežama.

"Znam da će me izvrijeđati na društvenim mrežama, ali j**e mi se zbog toga. Niko ne može zapaliti cigaru i reći titula je naša"; istakao je Conceicao i zatim je nastavio:

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Ovo nije bila utakmica, ovo je bila borba. Teren je bio očajan, igrači nisu mogli da stoje. Ne znam kako je iko dozvolio da se na ovom terenu igraju dvije utakmice u razmaku od 48 sati. Ipak, i mi smo igrali loše", dodao je Conceicao.

Porto u narednom kolu na domaćem terenu čeka ekipu Avesa koja je trenutno posljednji tim na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi