Znate li gdje je danas Nemanja Supić?

Nekada mu je Bilino polje skandiralo

Znate li gdje je danas Nemanja Supić?

Proslavio se, pa potpuno nestao - otprilike tako se može opisati put Nemanje Supića.

Rijetko koji reprezentativac BiH se može pohvaliti da su mu navijači nakon svega deset dana u nacionalnom timu skandirali ime. Čast da to doživi imao je upravo Supić, kojeg je otkrio tadašnji selektor Miroslav Ćiro Blažević, no u međuvremenu sa mape je potpuno nestao.

O Supiću se rijetko šta danas može pročitati, izbjegava da daje bilo kakve intervjue, a posljednji klub u karijeri za koji je branio bila je Crvena zvezda u kojoj je u međuvremenu dobio i - posao. 

Kako je golmanski posao ono što mu najbolje ide, netom po završetku karijere Supić je dobio priliku da radi u stručnom štabu Crvene zvezde kao trener golmana, gdje svoje znanje i iskustvo prenosi na mlađe kolege. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U timu Crvene zvezde je Supić kao igrač proveo ukupno četiri godine, a iako se pritom nije naigrao, pristup i profesionalizam kakav je pokazivao bili su dovoljni da ostane na Marakani i nešto drugačijoj ulozi.

Top Komentari

Chupy
Jel to onaj sto je dizao tri prsta igracima Novog Pazara il grijesim?
8 1
Derdiyok
četalj mrtvi
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi