ŽNK Iskra angažovala reprezentativku Svjetlanu Crnjak

Veliko pojačanje

ŽNK Iskra angažovala reprezentativku Svjetlanu Crnjak

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre uskoro će početi pripreme za drugi dio sezone u Premijer ženskoj ligi naše zemlje.

U planu je i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica, a Bugojanke će dobiti i novog šefa stručnog štaba.

U ovom klubu ne kriju da su njihove ambicije stabilan premijerligaš koji će svakom rivalu biti dostojan protivnik, a klub sa Jaklića je polusezonu okončao na trećem mjesu sa 19 osvojenih bodova.

Jučer su ambiciozni čelnici kluba dogovorili veliko pojačanje. Radi se o rođenoj Sarajki Svjetlani Crnjak, rođenoj 22.01. 1989. godine. Prve korake napravila je u SFK 2000, a poslije toga nastupala je za Nević Polje, Modriču  te ŽFK Banja Luka.

"Sa timom iz Banja Luke sam prošla mnoge uspjehe jer je to klub koji je prvi pobijedio SFK 2000, a bila sam i zamjenik kapitena, te povremeni kapiten. U reprezentaciji sam od 16 godine i prošla sam sve selekcije", kazala je nova članica ŽNK Iskra Bugojno Svjetlana Crnjak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi