ŽNK Iskra ostala bez šefa stručnog štaba

Duraković napustio klupu tima sa Jaklića

ŽNK Iskra ostala bez šefa stručnog štaba

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre na zimsku pauzu nakon 11. odigranih kola u Premijer ligi otišle su sa trećeg mjesta i imaju 19 osvojenih bodova.

Plave dame sa Jaklića  u debitantskoj sezoni u najjačem rangu našeg ženskog nogometa ostvarile su veoma dobar uspjeh, te imaju šest pobjeda, jedan remi i četiri poraza.

U nastavku sezone ovaj klub sa klupe neće predvoditi dosadašnji šef stručnog štaba Salim Duraković koji je nakon današnjeg sastanka sa čelnicima kluba iz Bugojna odlučio sporazumno raskinuti saradnju.

Duraković je za SportSport.ba potvrdio istinost ove informacije te kratko kazao da se zahvaljuje klubu na svemu, a posebno Upravi na čelu sa Naimom Basarom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi